Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Podanie KugaX

Nick w grze: KugaX
Staż na serwerze: Od 2017,roku+ban edycji i powrót w 2018 roku.
Czas,który dziennie możesz poświęcić serwerowi: trzy godziny albo mniej lub więcej.
Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory: Jeśli nauka mnie nie wzywa,to mam czas.
Otrzymane na serwerze kary: Jedna (ban edycyjny)
Długość gry w Minecrafta: 4 lata,rocznikowo 5 lat
Czy pełniłeś inną funkcję na innym serwerze: Na serwerze kolegi,lecz już nie mam rangi
Czy Posiadasz Konto w serwisie Discord: Tak
Administratorzy: N_Thinker (z tego co pamiętam),Lelouch i MarikaO7 ViceAdmini: Najcik,Ladykotka
Supermodzi: Damonte,Naten_13
Moderatorzy: Brak
Obowiązki Administracji: Obowiązkiem Administracji jest pilnowanie graczy,aby nie łamali regulaminu serwera.Jako kary mogą dać: Mute,Wyrzucenie,Ban i Ban IP.
Raz na jakiś czas działka która została kupiona,będzie miała oznaki nie zakupionej.
Jestem Piotr,I mieszkam w okolicach Lubartowa (woj.Lubelskie). Moim zainteresowaniem są gry,mapping oraz lektury. Na serwerze buduje miasta należące do fikcyjnego państwa zwane Brestyną. Gram na serwerze od II edycji na której dostałem bana,a później powróciłem na końcówce III edycji.Forum posiadam od 2020 roku,gdyż wcześniej nie miałem czasu go założyć.Na MineWorldzie spędzam większą chwil kiedy jestem online.

Kuga. Podania można składać od 13 roku życia, ale mniejsza. Podanie jest mało czytelne, a wręcz nieczytelne. Miałeś podać tylko adminów, nie vadminów. Mało Cię widzę na serwerze, a gdy już jesteś tylko na Creative. Survival i Skyblock również wymagają czasu, a Survival najwięcej ze względu na dużą ilość graczy. Nie widzę Cię na piątkowych eventach, na kp rzadko wchodzisz i od razu wychodzisz. Na obecną chwilę jestem na NIE
[Obrazek: 5ea27ed5671a1c3a126e2d932005e8b3.gif]

Ja swoją wypowiedź zacznę tak...

Nie spełniasz wymagań wiekowych, na serwerze udzielasz się głównie na jednym trybie Creative. Rzadko kiedy widzę jak pomagasz, czy nawet coś zgłaszasz. Jesteś miły, nawet dojrzały jak na swój wiek. Dostałeś bana, co także jest minusem, ale w administracji już znalazły się osoby, które dostały takową karę. Podanie nieestetyczne, strasznie się zlewa. Narazie mogę powiedzieć tylko tyle: Popracuj jeszcze wiele nad aktywnością, sobą. Jedyne co mogę powiedzieć to NIE... Powodzenia mimo tego ^^

dodatkowo... troszkę słabo znasz obowiązki...
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.

Kuga... Bardzo Cię lubię, ale nie obraź się. Jestem na NIE, dlaczego? Podanie zlewa się, na forum założyłeś konto stosunkowo niedawno, nie wchodzisz na SV, grasz tylko na Creative.
Dla większości graczy nie jesteś rozpoznawalny i się nie wyróżniasz. Mam nadzieję, że moja opinia nie zagrozi naszej przyjaźni Oczko.
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]

Wiem,że jestem za młody na KidModa,oraz że nie potrzebnie podałem ViceAdminów,jednak czy podanie więcej administratorów to duży błąd? Napisałem to tylko z ochoty oraz zachęcenia przez Kierasa (rekrutację,nie ViceAdminów).Lecz nie podałem nigdzie,że chce się dostać do administracji.Podczas wpisywania informacji o mnie,po prostu wiedziałem o tym wszystkim.Podczas czytania waszych wiadomości,serducho trochę się załamało,ale szybko wróciło do normy.Dziękuje za przeczytanie mojej odpowiedzi i życzę nocki dobrej.
PS.Gram na survivalu coraz więcej,ale na creativie mam więcej rzeczy do zrobienia.
Często gdy odbywają się eventy,ja muszę kończyć grać.A na Kp rzadko wchodzę,bo mam Korepetycje z Matmy w Lublinie,a nie w moim domu i rzadko zdążam na kp.

Minusy:
1. Mało czytelne,
2. Podania od 13 roku życia,
3. Mało czasu na serwerze,
4. Jeden ban,
5. Mało Ciebie widze na survivalu.

Plusy:
1. Długo grasz w minecraft,
2. Dobrze podałeś obowiązki Administracji.

Więc jestem na NIE.
(Kursywa i podkreślenie to są te ważniejsze.)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit:
Cytuje: "Często gdy odbywają się eventy,ja muszę kończyć grać.A na Kp rzadko wchodzę,bo mam Korepetycje z Matmy w Lublinie,a nie w moim domu i rzadko zdążam na kp."
Niestety jak są eventy to Ciebie nie ma, i to sprawia że jestem na NIE.
- SuperOski na komputerze

Dzień zagłady jest blisko....

Kuga.. Zachęciłem cię do podania, bo zawsze warto spróbować, a jak widać samemu dałem ocenę negatywną. To wszystko nie znaczy, że nie masz szans itd, ponieważ każdy ma równe. Trzeba kilka rzeczy poprawić i będzie dobrze! Pamiętaj, że trzeba przyjmować krytykę, sam zauważ pod podaniem nie mam tak dobrze Uśmiech. Jeżeli nie teraz to kiedy indziej Uśmiech
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.

(01-03-2020, 19:08 PM)KugaX napisał(a): Administratorzy: N_Thinker (z tego co pamiętam),Lelouch i MarikaO7 ViceAdmini: Najcik,Ladykotka
Supermodzi: Damonte,Naten_13

Nie orientujesz się w składzie administracji (nie wiesz kto jest kto) w związku z tym Twoje podanie uważam za kpinę. Jestem na nie.
1
1

Ja napisałem to,co wiem...napisałem to też z zachęty,Lecz nigdzie nie napisałem,że chcę się koniecznie dostać do administracji.Zależy? nie zależy,bo wiedziałem że od lat jedenastu nie przyjmują,tylko tak jak wyżej,napisałem to z zachęty.Wiem,że to głupie oraz że stawiam za dużo przecinków,tylko...tak jak mówią pewni ludzie: "W życiu trzeba spróbować wykonać nawet te rzeczy,które są niemożliwe". Przyznam się,że tylko z jednego się roześmiałem.Dziękuję za ponowne przeczytanie i pozdrawiam,miłego dnia/nocy. ~Pozdrawia też ten pies z dołu 
[Obrazek: eKTigt-2_400x400.jpg]

Z całym szacunkiem, ale myślę, że jeśli piszesz podanie to chyba jest to równoznaczne z tym, że chcesz się dostać do administracji.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości