ub NeXuSEV |
1. Nick w grze: NeXuSEV
2. Data ukarania: 21.02.2020 3. Nick osoby karzącej: Animekowa 4. Powód bana: multikonto, celowe afk 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: MultiKonto? Bo dwie osoby które korzystaja z jednego wifi maja inne IP (Napewno), po pierwsze MK to nie jest mam brata który gra na swoim kompie i jest z tym samym WI-FI połączony co ja wiec mamy takie samo IP! Celowe AFK? Gdzie byłem AFK? Non stop sie ruszałem, a to że brat sobie był AFK to juz nie moja wina. Animekowa moj brat ruszył sie po moim banie bo mu powiedziałem że dostałem bana i sie ruszył ; ![]() ![]()
Przed rozpoczęciem gry powinieneś zapoznać się z zasadami panującymi na serwerze, np. to, że musisz zgłosić że korzystacie z jednego IP.
![]()
35. Zabronione są multikonta. Poprzez multikonto rozumie się sytuację, gdy klient
posiada i czerpie korzyści z dwóch lub więcej kont jednocześnie. Gracz może (lecz nie musi) zgłosić współdzielenie łącza np. z rodzeństwem na forum. cytuje: "Gracz może (lecz nie musi) zgłosić współdzielenie łącza np. z rodzeństwem na forum." MOGE to zgłosic ale nie MUSZE lepiej czytac regulamin ![]()
Pomijając fakt twojego "multikonta" na które jakieś wyjaśnienie posiadasz, pozostaje temat celowego przebywania AFK w obrębie mobgrindera. Gdzie w regulaminie jest napisane właśnie że jest to karalne, a jeśli Animekowa dała ci za to bana prawdopodobnie musiała Cię obserwować od pewnej chwili. Raczej wątpię by taki ban wynikał z tego że stałeś kilka sekund w bezruchu.
Szczerze to nie wierzę tobie w to klasyczne zwalenie winy na wyimaginowanego brata. Lepiej się przyznać niż wymyślać historyjki.
I pewnie już teraz wytykam szczegóły, ale po tym jak napisałeś " [...] moj brat ruszył sie po moim banie bo mu powiedziałem że dostałem bana i sie ruszył i do tego zostałem wyrzucony przez nią prawdopodonie [...]" mogę stwierdzić, że podczas pisania zapomniałeś czy w historyjce sobie wymyśliłeś brata, czy siostrę, ale jak mówiłem... już się czepiam i mogłeś się po prostu pomylić. Jeżeli masz jakiś dowód na to, że to był brat, a nie ty z odpalonymi 2 minecraftami. To śmiało je daj, ale bez historyjek, bo to po prostu nie zadziała. (albo jeżeli to faktycznie zmyślasz możesz wybrać prostą drogę przyznania się) ![]()
(21-02-2020, 22:40 PM)Kaene napisał(a): Pomijając fakt twojego "multikonta" na które jakieś wyjaśnienie posiadasz, pozostaje temat celowego przebywania AFK w obrębie mobgrindera. Gdzie w regulaminie jest napisane właśnie że jest to karalne, a jeśli Animekowa dała ci za to bana prawdopodobnie musiała Cię obserwować od pewnej chwili. Raczej wątpię by taki ban wynikał z tego że stałeś kilka sekund w bezruchu. Stałem bo wkładałem itemy do skrzynek no to chyba stoje nie ruchomo cnie a to ze magazyn jest pod mobgrinderem nie ma nic do afczenia ![]() (21-02-2020, 22:48 PM)Naten_13 napisał(a): Szczerze to nie wierzę tobie w to klasyczne zwalenie winy na wyimaginowanego brata. Lepiej się przyznać niż wymyślać historyjki. Czepalski sie znalazł, jak jestes wkurzony to nie zwracasz uwagi na to jak piszesz ![]()
Celowo zostało zbanowane najpierw jedno konto. Chciałam upewnić się co do 2go konta które było w "maszynie" służące do omijania afk i była dokładnie pod mobgrinderem.
Na MW zabronione jest celowe afk, a właśnie na tym zostałeś przyłapany +mulciak. Tłumaczenie się że to "brat" jest totalnym mydleniem oczu. Byłeś obserwowany przez dłuższy czas. Jest różnica jak ktoś gra z rodzeństwem/znajomym i obaj gracze się poruszają w tym samym czasie jednak w tym przypadku Ty budowałeś a tamto konto było w "maszynie omijającej afk" - nie stało sobie gdzieś na "chwilę" tylko celowo w konkretnym miejscu i przez spory okres czasu. "Stałem bo wkładałem itemy do skrzynek no to chyba stoje nie ruchomo cnie a to ze magazyn jest pod mobgrinderem nie ma nic do afczenia" <- w tym momencie właśnie się przyznałeś że byłeś na 2ch kontach jednocześnie. Podczas banowania nie stałeś przy magazynie, tamto konto też nie było w magazynie. Niżej kilka z wielu ss jakie udało mi się zrobić. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(21-02-2020, 23:19 PM)Animekowa napisał(a): Celowo zostało zbanowane najpierw jedno konto. Chciałam upewnić się co do 2go konta które było w "maszynie" służące do omijania afk i była dokładnie pod mobgrinderem. Na lewo masz budynek w którym znajduje sie magazyn ![]() ![]() To dlaczego ja dostałem bana za afk skoro on afczył?!
Na lewo nie ma nic w budynku, skrzynki nad SevGamin to z mobgrindera jedynie. nie podchodziłeś w tamto miejsce przez dłuższy czas.
Nie zmienia to faktu że właśnie odwracasz kota ogonem bo tu chodzi o mulciaka oraz omijanie celowe afk i czerpanie z tego korzyści co jest zabronione. ![]() ![]()
Budynek na lewo magazyn w którym stoi kilka skrzynek bo jest w budowie lol
![]() ![]() DB wyjebane w to juz mam ![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |