Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na gracza pandzula69

Płacz ze śmiechu ze tak zawsze podczas rekru zaczynacie lapac cheaterow a jak rekru znika a kandydaci sie nie dostaja to juz koniec wzorowego obywatela mw Płacz ze śmiechu
1
Odpowiedz

(11-02-2020, 19:39 PM)Near napisał(a): Płacz ze śmiechu ze tak zawsze podczas rekru zaczynacie lapac cheaterow a jak rekru znika a kandydaci sie nie dostaja to juz koniec wzorowego obywatela mw Płacz ze śmiechu

Poprawilem aktywnosc, zawsze zglaszalem tylko zazwyczaj na discord. W rekru biore udzial bo zawsze warto sprobowac.
hej
Odpowiedz

Ja znam sytuacje może troszeczke lepiej, rozmawiałem z nim kilka dni temu bo coś tam od de mnie chciał ale to nie ważne. Tego gracza konto czyli pandzula69, to jest główne konto, a konto pandzula to jest konto gdzie graja 3 osoby: szymongro, AFZ_k i pandzula69. Według mnie to nie jest multikonto tej osoby a trzech osób multikonto, czyli: szymongro, AFZ_k i pandzula69.
- SuperOski na komputerze

Dzień zagłady jest blisko....
Odpowiedz

Co nie zmienia faktu, że zbanowany mógł wejść na tym koncie na serwer omijając bana.
Odpowiedz

Poza tym tak tylko wspomnę, ze współdzielenie konta jest zabronione i te osoby również powinny zostac ukarane, po wcześniejszym potwierdzeniu.
[Obrazek: Sygn2.png]
Odpowiedz

Ja nie wiem czy współdzielenie konta jest nie legalne, ale jak tak było co napisał naten to powinni zostać ukarani
- SuperOski na komputerze

Dzień zagłady jest blisko....
Odpowiedz

Tylko teraz pytanie jest takie czy da się to udowodnić?
Odpowiedz

No ta, ktos napisal że ip pandzula69 różniło sie od ip z konta pandzula. Czyli albo to był AFZ_k albo szymongro.
Odpowiedz

Temat rozwiązany. Pisałem dziś z Pandzula i stwierdził, że to Kongo jego kuzyna. On sam podczas bana nie grał. Nie jest to na 100% pewne, ale wiadome jedno. Narobiłem niepotrzebnego zamieszania.
hej
Odpowiedz

Sprawa została rozwiązana. Konto pandziula69 dostało bana na zawsze, a pandziula na 6 dni.
Wątek zgłaszam do zamknięcia.
[Obrazek: Sygn2.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
10 gości