Skarga na gracza pandzula69 |
1. Nick oskarżającego: xKieras_
2. Nick oskarżonego: pandzula69, pandzula 3. Opis sytuacji: Multikonto po banicji 4. Data zdarzenia: 11.02.2020r. 16:17 5. Dowody w postaci screenów lub filmu: Oto log z discorda, ss takze dam: [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:16[/color] [color=var(--text-normal)] x_hubi_x wszedł na serwer pierwszy raz.[/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][16:16][/color]
[color=var(--text-normal)] pandzula wyszedł z serwera.[/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:16[/color] [color=var(--text-normal)] pandzula wszedł na serwer.[/color][/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:16[/color] [color=var(--text-normal)] AFZ_k wyszedł z serwera.[/color][/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:16[/color] [color=var(--text-normal)] AFZ_k wszedł na serwer.[/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][16:16][/color]
[color=var(--text-normal)] pandzula wyszedł z serwera. [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:16[/color] [color=var(--text-normal)] pandzula wszedł na serwer.[/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:16[/color] [color=var(--text-normal)] hajsyy wyszedł z serwera.[/color][/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:16[/color] [color=var(--text-normal)] hajsyy wszedł na serwer.[/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][16:16][/color]
[color=var(--text-normal)] hajsyy wyszedł z serwera.[/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:16[/color] [color=var(--text-normal)] hajsyy wszedł na serwer.[/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][16:16][/color]
[color=var(--text-normal)] XyenkeX wszedł na serwer pierwszy raz. [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][16:17][/color]
[color=var(--text-normal)] XyenkeX wyszedł z serwera. [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:17[/color] [color=var(--text-normal)] XyenkeX wszedł na serwer pierwszy raz.[/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][16:17][/color]
[color=var(--text-normal)] pandzula wyszedł z serwera. [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:17[/color] [color=var(--text-normal)] pandzula wszedł na serwer.[/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)] [/color] [/color] [color=var(--text-muted)][16:17][/color]
[color=var(--text-normal)] grappa_ice wszedł na serwer. [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][16:17][/color]
[color=var(--text-normal)] pandzula wyszedł z serwera. [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:17[/color] [color=var(--text-normal)] XyenkeX wyszedł z serwera.[/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [color=var(--interactive-normal)][/color] [/color] [color=var(--text-muted)][color=var(--header-primary)]MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:18[/color][/color] Przepraszam za te [color=var(--interactive-normal)][Obrazek: babfa5ab2aa87f7001ac9c1f9a7d5f34.svg][/color] itd. Screena wysle jak ogarne gdzie on jest hej
1
1
Z ss taki problem że nowy launcher i nie umiałem zlokalizować folderu z tym. Jestem już na telefonie, ale mogę wysłać ss z #survival-gra. Według mnie albo multikonto bo dzień wcześniej pandzula dostał bana od Natena bodajże, Damonte sprawdził i gracz pandzula grał wcześniej. Według mnie gdyby było to rodzeństwo nie miałoby takiego samego nicku itd.
hej
Jeśli dobrze pamiętam to oba konta były sprawdzane i się różnią IP, więc nie wiadomo czy to jest multi. Na podstawie ip nie da się tego określić w tym przypadku
Wolałem napisać, by sprawdzono ponownie bo widziałem na #bans że został zbanowany i po wejściu nabrałem podejrzeń co do tego. Myślałem, że migracja konta, lecz sprawdziłem i się upewniłem, że nie. Lepiej sprawdzic coś dwa razy, by mieć pewność.
hej
Jest dwójka graczy co nick im się różni jedną cyfrą i jest rodzeństwem. Pandzula69 dostał wczoraj o 17 coś bana na dzień, więc całkiem możliwe, że to mk. IP jest bardzo łatwo zmienić.
MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:10
heavy_plus_sign AFZ_k wszedł na serwer. MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:10 heavy_minus_sign Kimiri14 wyszedł z serwera. heavy_minus_sign brawl wyszedł z serwera. muchomorek » kto da czcine heavy_minus_sign Emir wyszedł z serwera. heavy_plus_sign ZKZ wszedł na serwer. heavy_minus_sign pandzula wyszedł z serwera. MW-Bot [SURVIVAL]BOTDziś o 16:10 heavy_plus_sign pandzula wszedł na serwer. Teraz może da się czytać. Jest to jego (chyba) pierwsze wejście dzisiaj, przez co 16:10. Mnie też to zdziwiło Hide własnie, więc postanowiłem wysłać. hej
Jak jego główne konto zostanie odbanowane po czasie to można wtedy stwierdzić czy próbował ominąć bana, bo wtedy z jednego konta nie będzie wchodzić. To byłby zbyt duży zbieg okoliczności żeby po banie gracz o bardzo podobnym nicku wchodził.
mogles to napisac na priv do admina zeby sprawdzil bez robienia niepotrzebnego zamieszania i próby pokazania jaki dobry nie jestes w lapaniu oszustów i cheaterow
1
Napisałem do damonte chwilę później, według mnie przypadek być to nie mógł tak jak wspominałem wyżej. Co ma do tego "łapanie cheaterów i bycie dobrym w tym?" Myślę, że zgłaszanie takich rzeczy jest obowiązkowe. Mogłem co prawda na pv lecz wiesz, dałem już tutaj i różnicy z tym (zbytniej) nie ma. Zgłosiłem i to ważne, więc wiesz.
hej
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |