Tak To Ban! |
Witam chciałbym się odnieść do mego bana na MineWorld jak to zacząć HMmmm.... no wczoraj se pograłem jak każdy gracz pobiegałem po kopalni zbierałem diamenty, żelazo, złoto no i oczywiście węgiel no więc dziś wchodzę żeby poprawić wnętrze domku mojego kolegi i oczywiście byłem w diamentowym secie i nagle tepa się do mnie administrator albo technik ch** wie i więc macha łapką patrze się na niego dobra ch** odwracam się i buduje dalej i tu nagle ban za X-ray ja zdziwiony myśle sobie za co to ? dobra robie konto na forum jak to zwykły użytkownik i oto jestem Nick - LorSirl -
Napisz odwołanie według wzoru -> https://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=3
I radze nie uzywać wuglaryzmów
Radzę po pierwsze zmienić ton i jakość słownictwa napisanego odwołania jak również napisać go poprawnie do wzoru.
Odwołanie nie jest napisane według wzoru, więc radzę to poprawić. Ale według mnie za zachowanie które teraz pokazałeś(nawet jeśli ban za x-rey zostanie zdjęty) powinieneś dostać kilka dni odpoczynku na zmniejszenie emocji
Za to ja proponuję przestać się ośmieszać, bo szanse na UB po tym zachowaniu są znikome.
Wszyscy powyżej: zły dział. To nie "Poradniki" albo "Propozycje" tylko "Odwołania" ;)
Pomijając to, że powinieneś dostać bana na forum za nick i zachowanie ten screen mówi sam za siebie:
Więc chcesz mi powiedzieć że po otrzymaniu bana od przeproszenia/wyjaśnienia sytuacji wolisz wyzywać administracje? brzmi jak słaby plan na UB
"Jest tylko jeden sposób na walkę z plagą, Izoluj i czekaj aż zniknie"
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
6 gości |