Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

[PODANIE] xKieras_

Serce 

Nick w grze: xKieras_.

Staż na serwerze (od kiedy grasz): Od 30 października 2016 roku.

Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: W weekendy oraz dni wolne od szkoły 2-4h. W dni szkolne 1-2h lub czasami więcej.

Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory: Jestem. Piątek jest ostatnim dniem szkolnym, więc zazwyczaj gram.

Otrzymane na serwerze kary: Niestety tu tak wesoło nie będzie. Popełniłem podczas mojej gry kilka znaczących błędów. Bardzo żałuję ich i możnaby było powiedzieć: "Gdyby dało się cofnąć czas". Otrzymanymi karami były: warn, tempmute 30 min oraz ban permanentny, od którego udało mi się odwołać. Tak samo był kiedyś ban czasowy na czas eventu.

Długość gry w Minecraft: W poprzedniej rekrutacji wiele było na ten temat dyskusji, a więc dając czas od kiedy sam gram w Minecraft czyli 2012 rok, czyli w tym roku minie gdzieś tak 8 lat. Początkowo miałem tak, że grałem kilka dni i się znudziło, więc przygodę z grą wieloosobową i tym podobnymi rozpocząłem w 2014.

Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Moderator i Administrator na serwerach kolegów.

Czy posiadasz konto w serwisie Discord: Tak, xKieras_#2445.

Obecni Administratorzy (wymień):
- MiroTcz,
- N_Thinker,
- Animekowa,
- Ladykotka.

Obecni SuperModeratorzy (wymień):
- Naten_13,
- Damonte.

Obecni Moderatorzy (wymień): Aktualnie tej funkcji nie pełni żadna osoba.

Obowiązki administracji:
- Przede wszystkim pomoc graczom.
- Pilnowanie chatu.
- Pilnowanie przestrzegania regulaminu.
- Zgłaszanie wszelkich błędów, problemów wyższym członkom administracji.
- To jest pomijane, a też jest ważne: kultura osobista, częsta aktywność na wszystkich serwerach sieci MineWorld, przestrzeganie regulaminu, bycie wsparciem dla niektórych graczy.

Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): Aktualnie żadnego nie znalazłem, jeżeli coś zauważę to będę to zgłaszać administracji w wiadomości prywatnej.

Gdzie znajduje się regulamin:
- pod linkiem https://mineworld.pl/index.php/regulamin/,
- pod komendą /regulamin,
- na Discord, na kanale o nazwie #regulamin.

Dlaczego właśnie Ty: Myślę, że choć byłem osobą niedojrzałą i nieodpowiedzialną to zmieniłem się i dalej się zmieniam na lepsze, przez co można u mnie zauważyć, że pomagam innym, reaguję na łamanie regulaminu, sam go nie łamię oraz lubię spędzać czas grając na tym serwerze. Mimo, że moja aktywność nie była zbyt częsta, zmieniłem to i zacząłem częściej grać.

Opisz siebie (minimum 6 zdań): Jestem Bartosz i mam 13 lat, chodzę do siódmej klasy Szkoły Podstawowej, urodziłem się w 2006 roku. Interesuję się pożarnictwem, rolnictwem, informatyką oraz piłką nożną, w przyszłości chciałbym wstąpić w szeregi Państwowej Straży Pożarnej. Bardzo upodobałem sobie grę, jaką jest Minecraft, bardzo często gram w nią jak przyjeżdżam ze szkoły. Mieszkam w bardzo małej wsi, która liczy 150 osób, bardzo lubię życie na wsi, które jest spokojne i nie chciałbym nigdy zamieszkać gdzie indziej. Lubię też oglądać seriale, słuchać muzyki i jak prawie każdy jeść i spać. W szkole uczę się bardzo dobrze, w tym roku wpadła mi średnia 5,16, moimi ulubionymi przedmiotami są historia i j. angielski. Uważam siebie za osobę miłą, koleżeńską i nawet spokojną, jestem też mocno wrażliwy na krzywdę innych, ponieważ sam kilka razy znalazłem się w takiej sytuacji, lubię pomagać i spotykać się z przyjaciółmi.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.

Cieszę się, że napisałeś podanie. Moim zdaniem jednak, musisz częściej być aktywny - fakt, widzę że jesteś częściej niż kiedyś, ale pozostawia to wiele do życzenia.
Osobiście uważam cię za osobę opanowaną, miłą i pomocną, przez to kiedyś zostaliśmy przyjaciółmi. Nie łamiesz regulaminu.
Jestem na neutralny z przechyleniem na tak. Byłbym całkowicie na tak, gdybyś częściej był aktywny, jednak uważam, że powinieneś dostać swoją szansę. Powodzenia Barti Oczko
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]

Aktywny bym był nawet kilka godzin dziennie, ale dużo czasu przeznaczam na naukę, myślę że wykształcenie pozwoli mi osiągnąć cele. Na Discord zauważ, że jestem ciągle aktywny. Myślę że teraz zmienię trochę, tak by móc te 2h dziennie poświęcić.

[Obrazek: xkieras.png]

To już przestało być aktualne czy jak?
[Obrazek: spawn4edy1.gif]
1
1

Na pv mogę napisać. Mam ograniczać grę, lecz to nie znaczy że wykluczam się heh. Kolejny błąd, że pół serwera o czymś mówię. Napisałem, że może. Jednak przyczyną całej akcji nie była gra więc mogę ale mniej. Grałem kilka dni nawet 4h na MW więc wiesz trochę długo i źle wpływa lecz ograniczyć można. Jeżeli jest narazie wszystko ok to czemu mam rezygnować z czegoś co lubię Język

Kciuk w górę 

No dobrze... Co by tu o tobie powiedzieć...
Minusy:
(te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- Mało czasu, który możesz poświęcić na serwer
- Nadal musisz trochę popracować nad swoim charakterem. 
- Ban

Plusy: (te mniejszą czcionką są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- Długi staż na serwerze
- Dobrze znasz obowiązki Administracji

Uważam, że to jeszcze nie twój czas na dołączenie do administracji, możesz poświęcić mało czasu dla serwera i Twoje zachowanie nie zawsze należy do tych pozytywnych.
Jestem na
NIE.
[Obrazek: Sygn2.png]

(08-02-2020, 12:16 PM)Naten_13 napisał(a): No dobrze... Co by tu o tobie powiedzieć...
Minusy:
(te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- Mało czasu, który możesz poświęcić na serwer
- Nadal musisz trochę popracować nad swoim charakterem. 
- Ban

Plusy: (te mniejszą czcionką są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- Długi staż na serwerze
- Dobrze znasz obowiązki Administracji

Uważam, że to jeszcze nie twój czas na dołączenie do administracji, możesz poświęcić mało czasu dla serwera i Twoje zachowanie nie zawsze należy do tych pozytywnych.
Jestem na
NIE.

Heh dzięki za opinię. Muszę popracować jeszcze dużo nad aktywnością i nad sobą, lecz jest lepiej niż było. Zawsze warto spróbować.

No dobrze.
Podanie jest napisane całkiem ładnie i starannie. Staż na serwerze masz dość duży, i to prawda - pamiętam jak kiedyś się zachowywałeś i można powiedzieć, że się zmieniłeś, oczywiście na lepsze. 
Niestety, masz też minusy.
Zdecydowanie największym jest to, że przez tę całą grę na MineWorld nigdy nie byłeś na dłużej aktywny - ciągle miałeś jakieś przerwy. Miro wysłał ciekawego screena, dlatego też zastanawiam się, czy tym razem nie będzie tego samego - kolejna przerwa na rok czy pół. 
Kolejnym minusem jest też aktywność na forum. Zbytnio się nie udzielasz, mało Cię tu widać.
A ostatnim negatywem jest ilość kar... Bany, muty i warny. 
Dlatego też co do Twojego podania pozostaję neutralna, z przechyleniem na nie.

Także dziękuję, kary jak już mówiłem wielki błąd że niektóre rzeczy powiedziałem itd, ale cóż są. Przerwy robiłem, lecz jeżeli już chce coś osiągnąć to będę się starał jak najbardziej. Teraz też zacząłem grać na survivalu bo mam fajną ekipę do grania więc myślę, że nie będę robił kolejnych przerw Uśmiech

Od czego by tu zacząć? Fajnie że poświęcasz dużo czasu na życie osobiste co skutkuje dobrymi ocenami w szkole, wiadomo że życie realne jest najważniejsze, ale my tu rozpatrujemy Twoją przydatność dla serwera. Jeśli w dni szkolne jesteś w stanie poświęcić 1-2h  natomiast w weekendy 2-4h to nawet spoko chociaż nie wiadomo ja długo to będzie trwało. Miewałeś przerwy na serwerze co niestety nie wpływa pozytywnie na moją ocenę Twojej kandydatury. Potrzebujemy osób które będą u nas w administracji a nie które się będą pojawiały od czasu do czasu. Dodatkowym minusem jest to iż miewałeś u nas różnego rodzaju przewinienia ( w administracji były również osoby które miewały kary a zostały dopuszczone więc to akurat mniej mnie razi). Plusem jest to iż zmieniłeś swoje zachowanie na lepsze chociaż wybacz ale ja osobiście jakoś nie odczuwam Twojego zaangażowania w życie serwera. Co do Twojej kandydatury pozostaję neutralna ale raczej bardziej na nie niż na tak.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości