Odwolanie od Bana |
Skoro dostałeś to wtedy trzeba było się odwołać a nie robić multikonta. Teraz w tym momencie dowodzisz jak to będziesz "grzeczny". Jeśli piszesz odwołanie powinines być cierpliwy i wyrażać prawdziwą skruchę a w tym momencie po prostu wyladowujesz się i tym sposobem nie przekonasz nikogo, że się naprawdę poprawiłeś.
Gdybys napisal odwołanie przed zakładaniem multikont to moglbys dostac nowa szanse. Zalozyles kilka multikont a to jest niedopuszczalne. Jestem na nie.
Czego Ty nie rozumiesz. W tym momencie ban jest nie tylko za nazwe ale też multikonta. W tym odwołaniu tylko udowadniasz, że jest słuszny bo nie potrafisz sie zachować. Jestem na nie jeśli chodzi o unbana.
Nazwa na twoim mieczu była tylko początkiem dla twojego bana. To że nie potrafiłeś odwołać się w tamtym momencie, tylko zacząłeś zakładać niewiadomo ile multikont sprawiło że masz karę nie za sam miecz a za właśnie multi konta. Moim zdaniem, jakbyś napisał odwołanie w momencie bana za miecz a nie teraz po seri z tyloma multikontami, mógłbyś się starać o ub, lecz w obecnej sytuacji jestem na nie, po pierwsze za brak pokory którą okazałeś odpisując ewce, plus za to że twoim zdaniem jedynym przewinieniem które uczyniłes jest ta nazwa. Zastanów się porządnie nad tą sprawą może aż do następnej edycji. Dla mnie nie
Robiłeś wiele multikont. W tym obrażające administracje. Czy ty serio nadal sądzisz, że masz jakieś realne sznase na unbana? Otóż nie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
8 gości |