PROŚBA O UNBAN |
1nick w grze: domus123
2 Data ukarania 02.02.2020 11:47 3nick osoby karającej:MiroTcz 4powód bana: Wykorzystywanie bledów serwera pozyskiwanie i kopiowanie z nielegalnych zródła żetonów do kasyna 5bordzo lubie ten server juz dlugo nanim gram po prostu go kocham i nie che isc na inny bo ten jest naj a w tym miejscu znalazlem sie nie wiem jak i tam byly takie dziwne rzeczy i patrzylem co co robi i nie wiedzialem ze tak sie stanie a wszystkie zetony oddam drodzy admini bedzie dalo sie cos zroic z tym banem?
Nadal nie rozumiem dlaczego, gdy Cię teleportowało w miejsce z command blockami, gdzie jasno nie powinieneś być postanowiłeś tego nie zgłosić, tylko powciskać przyciski na command blockach i czerpać z tego korzyści
(02-02-2020, 20:07 PM)Naten_13 napisał(a): Nadal nie rozumiem dlaczego, gdy Cię teleportowało w miejsce z command blockami, gdzie jasno nie powinieneś być postanowiłeś tego nie zgłosić, tylko powciskać przyciski na command blockach i czerpać z tego korzyści ale ja to zglaszalem i nikt mi nie odpowiadał
Niby gdzie i komu to zgłaszałeś? Poproszę o jakieś dowody że taka sytuacja miała miejsce.
(02-02-2020, 22:07 PM)domus123 napisał(a):(02-02-2020, 20:07 PM)Naten_13 napisał(a): Nadal nie rozumiem dlaczego, gdy Cię teleportowało w miejsce z command blockami, gdzie jasno nie powinieneś być postanowiłeś tego nie zgłosić, tylko powciskać przyciski na command blockach i czerpać z tego korzyści i ja mg oddac wszystkie zetony
żetony już zostały dawno zabrane. Tu chodzi o sam fakt, że tego nie zgłosiłeś (bo jak wiać ominąłeś moje i Animekowej pytanie) i dalej świetnie się bawiłeś używając tych śmiesznych magicznych blocków
Pytanie się innych graczy nie jest równo znaczne ze zgłoszeniem drastycznego błędu administracji. Ale mam jeszcze inne pytanie. Czy wziąłeś jeszcze coś innego niż żetony?
(02-02-2020, 22:08 PM)Naten_13 napisał(a): Gdzie? ja sie pytalem graczy jak sie z tamtad wydostac lecz nikt nie odpowiadal bardzo przepraszam za to (02-02-2020, 22:14 PM)Naten_13 napisał(a): Pytanie się innych graczy nie jest równo znaczne ze zgłoszeniem drastycznego błędu administracji. Ale mam jeszcze inne pytanie. Czy wziąłeś jeszcze coś innego niż żetony?chyba 9 stag strzal i jaks skurzana tunike (02-02-2020, 22:14 PM)domus123 napisał(a):(02-02-2020, 22:08 PM)Naten_13 napisał(a): Gdzie? ale jakie pytania? (02-02-2020, 22:14 PM)domus123 napisał(a):(02-02-2020, 22:08 PM)Naten_13 napisał(a): Gdzie? ale daloby sie cos zrobic z tym banem bo bardzo m i zalezy na tym ser |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
14 gości |