Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Próśba o Unban

1. Nick w grze: patimatipl
2. Data ukarania: 02.02.2020, godzina 16:48
3. Nick osoby karającej: Naten_13
4. Powód bana: Celowe Lagowanie Serwera
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban:

Naprawdę. Kocham ten serwer, chciałem tylko zrobić komuś żart i miałem zamiar to wyłączyć, lecz zapomniałem kompletnie tego zrobić.
Rozumiem iż jest to czterodniowy BAN *Gdzie nie ma trochę sensu pisać prośbę o unban, a na dodatek jest to celowe lagowanie serwera więc szanse na unban są niewielkie* ,
jeśli jest taka możliwość to proszę to zrobić. 

-Z poważeniem. Patimatipl.

*I tak, wiem że konto zostało stworzone 02.02.2020, lecz dołączyłem w roku 2018.
Raz się umiera. 

Jestem za nie skracaniem kary.
To jest tyko 4dni.  Świat się nie skończy z tego powodu że nie pograsz na MW tyle czasu. Zrobiłeś coś więc teraz ponieś konsekwencję swoich "żartów" które "umiliły" grę sporej ilości graczy.
[Obrazek: giphy.gif][Obrazek: SMdgx4w.gif]

Rozumiem.
To przeczekam te cztery dni.
Raz się umiera. 

Nie grasz tu od wczoraj, grasz od dłuższego czasu i powinieneś znać zasady obowiązujące na serwerze. Byłeś w stu procentach świadomy tego co robisz i wiedziałeś jakie mogą być tego konsekwencje. Ban jest zasłużony. Jestem na Nie jeżeli chodzi o unbana albo chociażby skrócenie go. W końcu, to tylko cztery dni, myślę że cierpliwie poczekasz.
?

Ban jest, krótki, bo tylko na 3 i pół dnia. Co do lagowani serwera to nie tylko lagowało serwer, ale lagowało innym graczom. Z tego co wiem nie jesteś tu od wczoraj i powinieneś wiedzieć, że takich rzeczy nie powinno się robić. Jak Animekowa napisała - ponosisz teraz konsekwencje swoich "żartów" i mam nadzieję, że to cię nauczy, aby na przyszłość tak nie robić.
Jestem za zostawieniem bana w obecnej formie
[Obrazek: Sygn2.png]

Żart koledze można zrobić na wiele sposobów, które nie szkodzą serverowi. Wybrałeś akurat taki, a nie inny. Grasz dość długo tutaj i powinieneś znać regulamin i nic świadomym tego, że jest za takie sytuację kara. Ciesz się, że jedynie to są 4 dni. Jestem za nie skracaniem.

Myślę że nie ma sensu dalej ciągnąć tego wątku, gracz powinien cierpliwie poczekać i tak krótki okres bana. Wątek zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości