Próśba o Unban |
1. Nick w grze: patimatipl
2. Data ukarania: 02.02.2020, godzina 16:48
3. Nick osoby karającej: Naten_13
4. Powód bana: Celowe Lagowanie Serwera
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban:
Naprawdę. Kocham ten serwer, chciałem tylko zrobić komuś żart i miałem zamiar to wyłączyć, lecz zapomniałem kompletnie tego zrobić.
Rozumiem iż jest to czterodniowy BAN *Gdzie nie ma trochę sensu pisać prośbę o unban, a na dodatek jest to celowe lagowanie serwera więc szanse na unban są niewielkie* ,
jeśli jest taka możliwość to proszę to zrobić.
-Z poważeniem. Patimatipl. *I tak, wiem że konto zostało stworzone 02.02.2020, lecz dołączyłem w roku 2018.
Jestem za nie skracaniem kary.
To jest tyko 4dni. Świat się nie skończy z tego powodu że nie pograsz na MW tyle czasu. Zrobiłeś coś więc teraz ponieś konsekwencję swoich "żartów" które "umiliły" grę sporej ilości graczy.
Nie grasz tu od wczoraj, grasz od dłuższego czasu i powinieneś znać zasady obowiązujące na serwerze. Byłeś w stu procentach świadomy tego co robisz i wiedziałeś jakie mogą być tego konsekwencje. Ban jest zasłużony. Jestem na Nie jeżeli chodzi o unbana albo chociażby skrócenie go. W końcu, to tylko cztery dni, myślę że cierpliwie poczekasz.
Ban jest, krótki, bo tylko na 3 i pół dnia. Co do lagowani serwera to nie tylko lagowało serwer, ale lagowało innym graczom. Z tego co wiem nie jesteś tu od wczoraj i powinieneś wiedzieć, że takich rzeczy nie powinno się robić. Jak Animekowa napisała - ponosisz teraz konsekwencje swoich "żartów" i mam nadzieję, że to cię nauczy, aby na przyszłość tak nie robić.
Jestem za zostawieniem bana w obecnej formie
Żart koledze można zrobić na wiele sposobów, które nie szkodzą serverowi. Wybrałeś akurat taki, a nie inny. Grasz dość długo tutaj i powinieneś znać regulamin i nic świadomym tego, że jest za takie sytuację kara. Ciesz się, że jedynie to są 4 dni. Jestem za nie skracaniem.
Myślę że nie ma sensu dalej ciągnąć tego wątku, gracz powinien cierpliwie poczekać i tak krótki okres bana. Wątek zamykam.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |