Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Prośba o odwołanie się od bana

Smutek 

1. Nick w grze: Skomilun
2. Data ukarania: 
3. Nick osoby karającej: MiroTcz
4. Powód bana: Regularne Nagabywanie (ignorowanie ostrzeżeń)
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Przyznaje że moje zachowanie było niedopuszczalne i rozumiem powód mojego bana, lecz się zmieniłem.Przemyślałem sobie wszystko na poważnie prze 10 miesięcy od bana i gdybym wrócił to nie śmiałbym powtórzyć tego tym bardziej że odpokutowałem już to co robiłem a na serwerze gra bliska mi osoba którą opiekuję się od początku II Eedycji i powtarzam ODPOKUTOWAŁEM JUŻ SWOJĄ WINĘ! [Obrazek: sad.png] A jeśli wam to nie wystarczy to chociaż spróbujcie zrozumieć proszę [Obrazek: sad.png]

Kieruje to do użytkownika N_Thinker lub Lelouch

Po tak długim okresie czasu może faktycznie się ogarnął. Ja bym dał mu kolejną szansę albo jakiś okres próbny Duży Uśmiech
A jak nie to skrócił bana na 25 lat

Podpisuje się pod Quanarinem, faktycznie mógł się zmienić. Można by było dać tą ostatnią szanse.

Jestem na nie. Wiesz za co dostałeś bana i niby chcesz odkupić swoje winy, ale uważam, że najlepszym rozwiązaniem będzie jak ban utrzyma się do końca edycji lub jak nie straci ważności żeby nie narażac młodszych graczy serwera. Nigdy nie wiadomo co Ci przyjdzie do głowy, a młodsi gracze tego nie zgłoszą.
[Obrazek: 5ea27ed5671a1c3a126e2d932005e8b3.gif]

DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA ŻE TRZYMACIE MOJĄ STRONĘ Uśmiech

Jestem zdecydowanie na nie. Nawet jeśli się zmieniłeś twój ban nie wziął się bez powodu. Dlatego dla mnie to odwołanie jest zbędne, poza tym czas składania odwołania to tydzień, troszkę się spóźniłes.

Jestem na NIE, poprzednio też miałeś bana na dłuższy czas i jakoś nic nie dotarło. nie potrzeba nam takich ludzi na serwerze.
[Obrazek: giphy.gif][Obrazek: SMdgx4w.gif]

Również jestem na NIE. Pokazałeś na co Cie stać. Tak jak Animekowa napisała - nie potrzeba nam takich jak Ty.
I jak można TAKIE zachowanie naprawić? Nie rozumiem.
Poza tym twoja bardzo bliska osoba nie gra z nami od listopada.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]

(31-01-2020, 19:01 PM)Kaene napisał(a): (...) czas składania odwołania to tydzień, troszkę się spóźniłes.

Cytat:24. Klient, którego odwołanie zostało rozpatrzone negatywnie i jeżeli administrator nie
określił inaczej w danym przypadku może napisać kolejne odwołanie nie wcześniej niż
7 dni po zamknięciu ostatniej sprawy. Pisanie wielu odwołań nie wnoszących nic
nowego od strony Klienta może skutkować dodatkowymi karami.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Cytat:Wyczerpałeś swój limit szans. Prośba odrzucona, zamykam.
 Tak było, nie zmyślam. Nie chciałbym, żeby od tamtej pory liczba szans się zwiększyła.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
11 gości