Odwołanie |
Nick w grze: PanKosmita
2. Data ukarania: dzisiaj 30 stycznia 3. Nick osoby karającej: Naten_13 4. Powód bana: zabijanie na gwarpie. 5. Witam. Dostałem bana za zabijanie na gwarpie, chociaż nikogo nie zabiłem. Mogę prosić o dowody, że zabiłem kogoś tam? I tak poza tym, Komar zabił kilka ludzi na gwarpie, a bana nie dostał.. Więc gdzie tu sprawiedliwość.
(30-01-2020, 20:44 PM)Najcik napisał(a): https://www.forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=3 Popraw do wzoru Poprawione.
Zacznijmy od tego że nikogo nie zabiłem na twoim gwarpie tylko w znacznej odległości od niego. Jedynym wyjątkiem byłeś ty gdyż po rozpoczęciu walki zacząłeś uciekać w jego stronę
(30-01-2020, 23:15 PM)MistrzFlesha napisał(a): Zacznijmy od tego że nikogo nie zabiłem na twoim gwarpie tylko w znacznej odległości od niego. Jedynym wyjątkiem byłeś ty gdyż po rozpoczęciu walki zacząłeś uciekać w jego stronę Nikogo? z 2 osoby zabiłeś. I was było 2 i żadnego nie zabiłem, to za co ten ban. :v
Hmm to jak? Z tego co wiem na odpowiedź na odwołanie są 3 dni. A Tu nic nie ma, mogę te dowody w końcu?
Faktycznie doszło do mojego błędu. Po tym jak zgłosiłeś mi, że zabijali na Twoim gwarpie, zbanowałem tych graczy i gdyby na tym się skończyło byłoby dobrze. Kilku graczy dawało mi różne wersje sytuacji. W jednej z nich ty rzuciłeś się na King_Kamil razem ze Squbanym i od tego się zaczęło. Ja ślepo wierząc jednemu graczowi i bez możliwości sprawdzenia tego, iż /deathlog odmówił posłuszeństwa, zbanowałem Ciebie. Później jak dłużej o tym myślałem i łączyłem jedne z drugim. Postanowiłem, że nie dowiem się prawdy, więc skróciłem wszystkim bana do tego o długości 1 dnia. Wyszło na to, że to ty byłeś tym najbardziej poszkodowanym. King_Kamil, Squbany i Komar Cię zabili, a ty nic nie zrobiłeś. Bardzo przepraszam za to nieporozumienie i mam nadzieję, że ta moja pomyłka Ciebie wiele nie kosztowała.
Za to, że czekałeś dłużej niż czas przewidziany w zapisach ( > 3 dni ) i w dodatku sprawa została rozstrzygnięta pomyślnie dla Ciebie w związku ze stwierdzeniem błędu administracji, otrzymujesz 30 000 MineCoins na serwerze Survival.
Wątek zamykam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
9 gości |