Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana

1.TeamScoterKid
2.14.01.2020 12:57
3.Naten_13
4.Omijanie Bana (Przedłużenie Bana)
5.Przyznaje sie do winy straśnie mi żal przepraszam cie Naten_13 że musiałeś stacić czas na banowanie takiego wkurzającego gracza.
Odpowiedz

Mi trochę żal że nie postarałeś się napisać tego poprawnie. Nie uznał bym tego za odwołanie od bana, bo jedyne co zrobiłeś to obraziłeś siebie, ale jeśli mam to uważać za odwołanie i prośbę o skrócenie bana to jestem temu przeciwny byłeś ostrzegany wielokrotnie byłeś banowany i wyciszany a jednak nic ci to nie dało do myślenia. Uważam że ban pownien zostać bez zmian
Odpowiedz

wiem ale postaram nie spamować przepraszam cię Naten_13
Odpowiedz

Głównego bana fakt dostałeś za spam. Natomiast przedłużenie za multikonto, dobrze że żałujesz ale dłuższy odpoczynek dał by ci więcej czasu na nauczenie się i przemyślenie zachowania
Odpowiedz

już przemyślałem i chce przeprosić całą Aministracje
Odpowiedz

Jestem za zostawieniem tempbana bez żadnej zmiany. Może w końcu przemyślisz swoje zachowanie. Pragnę przypomnieć że już nie raz obiecywałeś poprawę, której nie było.
Odpocznij od serwera, może w końcu ogarniesz, jak Ci się zwraca uwagę i prosi byś nie powielał błędów, zaśmiecał czatu i denerwował graczy.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]
Odpowiedz

dobra rozumiem

twoją decyzje

A mogę przynajmniej do 19 mieć tego bana.
Odpowiedz

Nic nie jest na życzenie, jestem również za zostawieniem tempbana, spamowałeś, byłeś upominany wielokrotnie a Ty nic.
[Obrazek: 5ea27ed5671a1c3a126e2d932005e8b3.gif]
Odpowiedz

TeamScoterKid czy ty ogólnie rozumiesz co się do ciebie pisze? Wszyscy piszą żeby kara nie była zmieniana, skoro rozumiesz jej decyzje to zrozum że są małe szansę że ktoś spełni twoją zachcianke i da ci bana do kiedy TOBIE pasuje. Dostałeś takiego i ciesz się że nie gorszego bo już chyba połowa administracji Cię upominala i dawała kary bądź ostrzeżenia.
Odpowiedz

okej ale pytałem sie tylko czymoge do 19
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości