Wywiad z patimatipl |
Dobry wieczór wszystkim!
W pierwszy wtorek ferii dla kilku województw, zapraszam na wywiad z graczem patimatipl Miłego czytania! 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. patimatipl: Cześć, jestem Patimatipl. Gram tutaj od III edycji. 2) Co robisz w wolnych chwilach? patimatipl: W wolnych chwilach czas spędzam z rodziną albo wyjeżdżam w świat. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. patimatipl: Moim hobby są informatyka oraz samochody. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? patimatipl: W zasadzie boję się dużych wysokości. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? patimatipl: Gra moja zaczeła się, gdy miałem 8 lat. Mama kupiła mi mój pierwszy komputer oraz minecraft, co niezmiernie mnie ucieszyło. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? patimatipl: Przeglądałem raz internet, gdzie po raz pierwszy zobaczyłem nazwę tego serwera. Zainteresowało mnie to, i wtedy po raz pierwszy wszedłem na serwer. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? patimatipl: Gracze którzy są praktycznie zawsze mili, administracja która pomoże w każdej chwili, no w zasadzie wszystko 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? patimatipl: Spawn na survivalu oraz creativie. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? patimatipl: Buduję mechanizmy, zbieram pieniądze, handluję. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? patimatipl: Denerwują mnie creepery, chyba klasyk 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? patimatipl: Tak naprawdę nikt mi nie podpadł. Cały serwer jest OK 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? patimatipl: Na serwerze najbardziej lubię KugaX oraz Redeq, przebywam najczęściej sam. 13) Jak powstał twój nick? patimatipl: Kiedyś, bardzo dawno temu miałem kolegów o imieniach Mateusz i Patryk, zainspirowało mnie to do stworzenia tego nicku. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? patimatipl: Chciałbym zrealizować działanie komputera, który buduję od prawie 3 miesięcy. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? patimatipl: Nie chciałbym się chwalić żadnymi budowlami. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? patimatipl: Jak to na zwykłego gracza przypada, budowałem lepianki i próbowałem przeżyć w terenie,którego nigdy nie widziałem. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? patimatipl: Oczywiście nie. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? patimatipl: Pozdrawiam wszystkich graczy oraz administrację. 19) Może teraz parę słów od siebie? patimatipl: Dziękuje wam za tą wspaniałą grę na serwerze. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. patimatipl: Nie ma za co |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |