Wywiad z Igorkosek |
Dobry Wieczór kochani, w ten wyjątkowy dzień!
W Sylwestra mam dla Was wywiad z graczem Igorekosek Zapraszam do czytania w przewie między seansami pirotechnicznymi na serwerze! (Pisownia oryginalna) 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Igorekosek: mam na imie Igor 2) Co robisz w wolnych chwilach? Igorekosek: Gyram w minecraft 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Igorekosek: duzo gram w minecrafy 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Igorekosek: jedynie pajakow 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Igorekosek: dwa lata temu na creative 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Igorekosek: Kopanie diamentow i zelaza 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Igorekosek: Super survival na waszym serwie 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Igorekosek: Spawn, I targowisko 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Igorekosek: Buduje kopie lub walcze 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Igorekosek: Sethome w bazie na mineworld 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Igorekosek: Naten_13 Zaproponowal mi wywiad [chyba on] 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Igorekosek: Z bratem Tymekwal 13) Jak powstał twój nick? Igorekosek: Od Mojego imienia 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Igorekosek: Usunąć pvp na dzialce 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Igorekosek: Nie nic takiego nie zbudowalem 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Igorekosek: Budowalem domek na creative 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Igorekosek: Sethomy w bazie i zabijanie mnie i brata np. gracza ksawksac 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Igorekosek: Brata w grze nazywa sie Tymekwal 19) Może teraz parę słów od siebie? Igorekosek: Gra na waszym serwerze jest super 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Igorekosek: Ja też dzienkuje |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |