Odwołanie od bana |
1.TeamScoterKid
2. 31.12.2019 17:00 3.Lelouch 4.Dalsze niestosowanie się do tego samego polecenia,to już czwarta zauważona w sprawie spamu/flodu 5.Zależy mi żeby pograć na moim ulubionym serwerze proszę. halo szybko proszę
https://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=2787
Musisz uzbroić się w cierpliwość. To nie działa jak Discord i spamowanie pod odwołaniem i na PW nic nie wnosi, a tylko przeszkadza
Czy ja dobrze widzę?
Napisałeś trzy odwołania od bana, którego dostałeś za wielokrotny spam/flood, mimo zwracanych uwag, gdzie absolutnie NIC sobie z nich nie robiłeś? Nawet nie raczyłeś sprawdzić pozostałych odwołań, nie raczyłeś od razu pisać według wzoru, nie raczyłeś dokonać edycji na pierwotnym wątku, ale postanowiłeś napisać 2 nowe, które niczego nie zmieniły? Zaśmiecałeś czat w grze, dostałeś za to (za czwartym już razem) bana na 12h, a aktualnie przenosisz to samo na forum? Ta sama sprawa w 3 oddzielnych odwołaniach, gdzie dopowiadasz jedynie nic nie wnoszące "no proszę", "szybko", "halo"? Odwołania od banów służą do okazania chęci odnośnie poprawy danego zachowania, ewentualnie dokładniejszego opisania/wyjaśnienia sytuacji, a w Twoim przypadku to tylko pogłębienie wcześniejszego przewinienia - w jednym odwołaniu nawet napisałeś, że obiecujesz poprawę, niestety jej nie widać. Prawdopodobnie nie tego chciałeś, ale jestem zmuszony przedłużyć bana, tym razem wyniesie on 48h i będzie liczony od chwili obecnej. Po odczekaniu wcześniej wspomnianych 48h - będziesz mógł się normalnie zalogować do gry. Zamykam tutejszy wątek i usuwam pozostałe, niepotrzebne wątki, które utworzyłeś w tej sprawie. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
5 gości |