Odwolanie od Bana |
1. ZoniuK
2. 32.12.2019 3. Lelouch 4. Multikonta 5. Nie wiem jakim cudem mogłem mieć takie same ip jak qualityph jak jeszcze tydzień temu z nim grałem , nawet jak dostał bana bylem z nim wtedy na serwerze więc proszę to przemyśleć 31.12.2019 pomyłka
W momencie gdy słusznie dostałeś mute w grze - napisałeś do mnie dokładnie ten sam tekst, który serwował quality (Twój kolega).
Zapytałem się Ciebie czy przypadkiem nie jesteś jego multikontem (adres IP się pokrywał), zaprzeczyłeś. Nie bazowałem na samym adresie, a na tym w jaki sposób się zachowywałeś, z kim grałeś i jeszcze wspomniałeś o dokładnie tej samej rzeczy. W ramach ostateczności zapytałem się Ciebie czy masz coś wspólnego z qualitym (gdzie miałem pewność, że COŚ masz, powinieneś o tym wspomnieć) - zaprzeczyłeś i to był błąd, bo masz z nim sporo wspólnego, co wyszło nawet później. Po zbanowaniu szukałem czegokolwiek, dowolnej rzeczy, która mogłaby mi dać jasny dowód na to, że nie jesteś multikontem (która nie jest zeznaniem, a widoczną rzeczą) i takową znalazłem - dlatego też konto zostanie odbanowane. Wcześniej wspomniane zaprzeczenie w połączeniu z powyższymi faktami było wystarczającym powodem, żeby Ci nie wierzyć. Trzeba było to napisać jak zapytałem, ale nie, sprawa się zaczęła wyjaśniać gdy Twój niewychowany kolega zobaczył, że dostałeś bana i zaczął rzucać swoimi tekstami, próbując coś zdziałać takim zachowaniem i nieumiejętnością w czytaniu ze zrozumieniem. Dobrze zrobisz jeśli mu przekażesz, że takimi tekstami sprowadza na siebie więcej problemów niż wyjaśnień i na przyszłość nie będzie miał takiej taryfy ulgowej. Pisanie, że Admin się na Was uwziął jest śmieszne. Co w tym dziwnego, że dostałeś karę za swój tekst do danej osoby, to nawet nie był podtekst seksualny, tylko czyste szczeniactwo. Wcześniej wspomniany kolega pewnie też będzie pisać o tym, że Admin się uwziął, przecież on jest taki niewinny i nie zasłużył na karę. Gdybym się uwziął na Waszą grupkę to bym nie przymknął oka na jego zachowanie. Na przyszłość odradzam kwestionowania, bezczelności i niestosowania się do poleceń, czat publiczny nie służy do wylewania swoich żali i wykłócania się z Administratorem, który dał (a nawet się powtórzył) prostą instrukcję. Konto zostało odbanowane, w razie problemów z zalogowaniem - proszę, żebyś się ze mną skontaktował na discordzie MW. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |