Odwołanie do Bana |
123Adi123
Ban dnia 28.12.2019 Nick osoby karającej : chyba Najcik nie pamiętam już byłem zły na siebie powód bana : korzystanie z czitów Aristois latanie , bicie kill aura Chciał bym prosić administracje o rozpatrzenie tego wniosku bo zdaje sobie z tego sprawę że nie powinienem tak robić chciałem przetestować czity na koleżance więc dlatego je zainstalowałem ale je bym odinstalował bo nudzi się gra z nimi. Chciałbym pograć na tym serverze bo on mi przypadł do gustu Przepraszam za moje zachowanie. Pozdrawiam 123Adi123
(31-12-2019, 11:51 AM)Najcik napisał(a): https://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=3 wzór do odwolania. 123Adi123 Ban dnia 28.12.2019 Nick osoby karającej : chyba Najcik nie pamiętam już byłem zły na siebie powód bana : korzystanie z czitów Aristois latanie , bicie kill aura Chciał bym prosić administracje o rozpatrzenie tego wniosku bo zdaje sobie z tego sprawę że nie powinienem tak robić chciałem przetestować czity na koleżance więc dlatego je zainstalowałem ale je bym odinstalował bo nudzi się gra z nimi. Chciałbym pograć na tym serverze bo on mi przypadł do gustu Przepraszam za moje zachowanie. Pozdrawiam 123Adi123
To ja byłem osobą, która Cię zbanowała.
Używałeś cheatów razem ze swoim kolegą Skyy0, a wspomniana sytuacja w odwołaniu jest bardzo okrojona. Widziałem, że takowa sytuacja się zdarzyła więcej niż jeden raz, przy jednej mi Ciebie zgłosił zdesperowany gracz, którego długo goniłeś na haxach z prędkością i w końcu wyrwałeś za to bana. Nie przewiduję unbana, tak samo jak w przypadku Skyy0. Zamykam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |