Odwolanie od Bana |
1 nick: qualityph
2 data: 26.12.2019 3 powód bana: Nazwa na mieczu lol. 4. Lelouch 5. Dostałem bana od lelouch na ip za to że dostałem bana za nazwę na mieczu i wbiłem na multi konto i napisałem co o nim myślę D chore że za takie coś sobie raczej już nie pogram... Warto dodać że Lelouch chyba mnie nie polubił bo zawsze stoi po stronie każdego tylko nie mnie , gdy ludzie siedzieli sobie na mojej działce 30 min i mnie zabijali i nie dawali mi prowadzić lootboxow powiedział ze to ja źle zrobiłem Pozdrawiam Natena i Miro ,z nimi nigdy nie miałem problemu, ale jak widać : chyba nie przypadłem do gustu lelouch
Początkowo dostałeś tylko ostrzeżenie, ale że to było któreś z kolei dostałeś od konsoli bana czasowego na 30 minut. Kolejna sprawa wbiłes na multi żeby wyrazić swoje zdanie na jego temat a czy czytałeś regulamin odnośnie multikont oraz obrażania administracji? Coś sądzę że nie bardzo na koniec pozdrawiasz natana i miro bo z nimi się dogadujesz a pragnę zauważyć że właśnie od mira dostałeś bana na 5 dni za nadużywanie pomocy administracji. Moim zdaniem twoje odwołanie jest zbędne bo kara została wymierzona taka jaką powinieneś dostać
2
1
1
1
Jakiś Ty biedny i pokrzywdzony, bezbronna ofiara nad którą się "znęcają" gracze, a Administracja nic z tym nie robi, co?
Wiedziałem, że ustawiłeś gwarpa (gwarp to miejsce dostępne dla KAŻDEGO, może tam wejść dosłownie każdy i kiedy chce), wiedziałem, że na tym gwarpie kogoś zabiłeś (mimo zakazu) i jakoś Ci nie dałem za to kary, ba, stanąłem w Twojej obronie (o tym to już nie wspomniałeś nawet). Szkoda - i tak będziesz pisać i kłamać, że zawsze stoję po stronie każdego, ale nie Twojej. Niby kiedy? Czy to nie było tak, że Ci wytłumaczyłem czym jest gwarp i poradziłem co możesz zrobić, żeby odwrócić sytuację na swoją korzyść? Zdaje się, że Ci chciałem pomóc, nie olałem problemu, podałem Ci instrukcje, a Ty tu bezczelnie próbujesz wcisnąć kit? Źle zrobiłeś gdy zabiłeś tego gracza na gwarpie, to jest fakt, ale nawet za to nie zostałeś ukarany, bo uznałem, że nie zasłużyłeś - gdzie tu widzisz, że stoję po stronie każdego, ale nie Twojej? Gracze przebywający na "Twojej działce" znajdowali się na GWARPIE, który dopiero po tych 30 minutach przestał być gwarpem i stał się Twoją "zwykłą" działką, wtedy dopiero się rozeszli - jak widać moja propozycja poskutkowała. Dostałeś ode mnie warna za niestosowną nazwę broni, możesz mieć o to problem? Nie, nie możesz. Ban na 30 minut był w pakiecie od KONSOLI za kolejną karę na serwerze, możesz mieć o to problem? Nie, nie możesz. Wbiłeś sobie na mulciaku HIHIHI, żeby ciągnąć cyrk i łamanie regulaminu, a ja Cię za to słusznie zbanowałem, bo nie będziesz dyktować warunków i robić bałaganu, możesz mieć o to problem? Również nie możesz. Chyba mi nie przypadłeś do gustu, bo powinienem wyrzucić tych graczy z publicznego gwarpa, może najlepiej zbanować, a Tobie pozwolić zmieniać zasady na serwerze i nazywać bronie według własnego uznania, tak? Skończ się ośmieszać, na początku zupełnie inaczej na to patrzyłem, ale teraz pokazujesz, że jesteś w sporej części trollem i to nie takim lekkim. Mogłeś założyć prywatnego warpa, nie moja wina, że Ci gracze nie zrobili niczego złego, nie złamali regulaminu w żaden sposób. Ja Cię zbanowałem i nie jestem za unbanem, nie przy takim odwołaniu i podejściu.
d
Ja bym pomyślał nad sensem regulaminu skoro jest ban za nazwę miczu Mieczu*^ A co do bana na 5 dni to jest tak jakbyś poszedł do nauczycielki i o coś zapytał i dostał byś 1
Cóż twoja nazwa była wulgarna i łamała regulamin to po raz. Po dwa NIE DOSTAŁEŚ ZA TO BANA dostałeś warna któregoś z kolei i KONSOLA nie administrator sama ci dała kare stosowną do ilości dostanych ostrzeżeń
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
5 gości |