Wywiad z WacekPlacek |
Witam serdecznie kochani!
Dzisiaj zaprezentuje Wam wywiad z graczem WacekPlacek! Kto lubi placki? Zachęcam do udzielenia wywiadu! Link: Wywiad-Daj się poznać! Miłego czytania! 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. WacekPlacek: Cześć, Jestem Wacuś ^^ 2) Co robisz w wolnych chwilach? WacekPlacek: W wolnych chwilach spędzam czas grając w Minecraft na Mineworld ^^ 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. WacekPlacek: Uwielbiam grać w piłkę nożną, regularnie chodzę na treningi do klubu ^^ 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? WacekPlacek: Zdecydowanie boje się pająków ;v 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? WacekPlacek: Moja gra w Minecrafta zaczęła się ponad 4 lata temu, na ps3 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? WacekPlacek: O serwerze doszły mnie słuchy w czasie trwania II edycji, zacząłem grać wraz z kolegami. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? WacekPlacek: Zdecydowanie podobają mi się miejsca typu warp bossy itp. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? WacekPlacek: Tak jak powyżej, Uwielbiam walczyć z bossami. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? WacekPlacek: Głównie zajmuje się działką i handlem 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? WacekPlacek: Według mnie nie ma rzeczy denerwujących w Minecrafcie ^^ 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? WacekPlacek: Administracja serwera Mineworld jest wspaniała! Zdecydowanie nikt mi nie podpadł, Każdy administrator jest miły i pomocny ^^ 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? WacekPlacek: Najczęściej przebywam z moim kolegą xMich4leQx i całą gildią. 13) Jak powstał twój nick? WacekPlacek: W zasadzie to mój nick powstał od mojej ksywki w szkole - "Wacek" 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? WacekPlacek: Jak na razie, nie mam żadnych pomysłów. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? WacekPlacek: Talentów budowlanych to ja na pewno nie mam więc nie mam czym się chwalić ^^ 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? WacekPlacek: Ojj, Nie za bardzo wiedziałem o co chodzi i co trzeba osiągnąć. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? WacekPlacek: Myślę że nie, na serwerze gra mi się bardzo przyjemnie 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? WacekPlacek: Pozdrawiam serdecznie Najcika i całą Gildie MIRA ^^ 19) Może teraz parę słów od siebie? WacekPlacek: Jak dla mnie, serwer jest godny pochwały ponieważ widać w nim zaangażowanie administratorów i szacunek wokół graczy ^^ 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. WacekPlacek: Wywiad był dla mnie przyjemnością! ^^
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
5 gości |