Odwołanie od bana |
1. Nick w grze:Gepidor
2.Data:10.12.2019 3.Powód bana:Budowanie niecenzuralnych napisów 4.Osoba banujacaamonte 5.Uwazam że niesłusznie zostałem zbanowany ponieważ żaden taki napis nie powstał i takiego nie ma więc proszę o szybką odpowiedź i unbana. Z góry dziękuję
Nie znam sytuacji ale 1 jest proste jak takie coś było =ban słusznie przyznany, czegoś takiego nie było= ba nie słusznie przyznany
1
1
Nawet jeśli to stworzyłeś część tego napisu, widziałeś co tam pisze. Biegałeś sobie dookoła i nie raczyłeś tego usunąć. Ban jest słuszny.
No niewiem jak nie stworzyłem całego to raczej nie słuszne a poza tym to na drugiej części napisu jest cuboid więc jak mogłem to zniszczyć
(10-12-2019, 22:54 PM)Gepidor napisał(a): No niewiem jak nie stworzyłem całego to raczej nie słuszne a poza tym to na drugiej części napisu jest cuboid więc jak mogłem to zniszczyć Być może i nie stworzyłeś całego ale przyczyniłeś się do tego. Ciekawe jak to musiało wyglądać, piszesz dwie pierwsze litery po czym ktoś się dołącza, nie brzmi to jak ustawiona zagrywka? A nawet jeśli mówisz tak jak było to sytuację tego typu gdzie widzisz ze ktoś łamie regulamin powinieneś zgłaszać.
" żaden taki napis nie powstał i takiego nie ma " 10 minut później " Bodajże tylko c i h ". Nie kłam i nie wykręcaj się bo świadomie przyczyniłeś się do powstania tego napisu. Unbana nie będzie.
Poza tym napis jest już częściowo zniszczony i nie wiadomo co jest tam napisane
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
7 gości |