Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwolanie od bana

1. Nick w grze: Paleciok
2. Data ukarania: 10-11-2019 00:00
3. Nick osoby karającej: Sz.P Lelouch, Sz.P Marika07
4. Powód bana:Cheaty
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Witam. Nazywam się Paleciok. Bardzo lubię uczęszczać na siłownię, w wolnych chwilach gram w piłkę. Ważę 114 kg, mam 175cm wzrostu. (Obwód bicepsa 55cm, obwód klatki piersiowej 145cm, obwód w pasie 92cm, obwód uda 112cm). Na klate biorę 210kg, na przysiad 300kg (bez neoprenów, bez aktywacji, na 10 razy z zapasem!) na martwy 290kg (ledwo ale poszło). Moje ulubione jedzenie to kurczak i ryż, lecz raz na kilka miesięcy zezwalam sę na niezdrowe rzeczy. Nie piję, nie palę, nie przeklinam jestem wzorowym mężczyżną z klasą, filantrop, biznesmen itp. Od pewnego czasu zacząłem grać w Minecraft, początkowo na singleplayer, lecz po jakimś czasie przeszedłem na Multiplayer wraz z kolegami z siłowni. Bardzo szybko się uczyłem, lecz zwykła gra mi nie wystarczała. Wpadłem na pomysł, że zainstaluje sobie cheaty (Wurst 7.0 - NoWeb, VClip, 19w45a Support). Sprawiało mi to dużo frajdy, patrząc jak szybko się wzbogacam. Mijało się kilka serwerów, aż wpadliśmy na ten jeden czyli ten na którym dostałem bana czyli Mineworld. Pograłem kilka godzin, nazbieraliśmy trochę diamentów, po czym mój kolega Raksorek (pozdrawiam Cię bardzo serdecznie) zapytał się na czacie, czy ktoś zaoferuje mu kilka sztuk Slime balli, za kilka sztuk diamentów. Chętny znalazł się szybko. Po krótkim czasie Pan Lelouch też był chętny na wymiane, lecz Raksorek odmówił więc chyba dlatego Pan Lelouch się zdenerwował i miotał Raksorkiem jak szatan. Chcąc broniąc kolegi, też oberwałem i zostałem oskarżony słusznie o nielegalne wspomagacze. Porozmawialiśmy o życiu i zostaliśmy wtrąceni do lochów. Pan Lelouch i Pani Marika07 dali nam dużo czasu, aby pogodzić się z wymierzeniem sprawiedliwości i rozmyśleć nad swoimi winami. Ostatecznie zakończyliśmy swój pobyt na serwerze dnia 10.11.2018 o godzinie 00:00 żegnając wszystkich bardzo miło i serdecznie. Bardzo pozdrawiam kolegę Raksorek, oraz szanowną administrację (Lelouch, Marika07). Jeżeli otrzymamy drugą szansę, zaprzestaniemy grania z cheatami (chociaż już o godzinie 00:24 odinstalowalem cheaty). Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację i obiecujemy poprawę. Pozdrawiam Paleciok

To odwołanie jest dość nietypowe, a sam fakt unikania papierosów i alkoholu świadczy o tym, że na pewno (pod tym względem) nie wpłyniesz negatywnie na młodszych graczy, ba - nawet ich zachęcisz do zdrowszego trybu życia.

Ze slimeballami było trochę inaczej, przecież wiedziałem, że Twój kolega to nowy gracz i nabrałem podejrzeń jak napisał "kupię slimeballe, płacę diaxami". Postanowiłem to sprawdzić (zanim oczywiście plugin i komunikaty poinformują mnie o tym same) i zobaczyłem, że ostro leciał na x-rayu. Nie byłem zainteresowany jego ofertą, ja mu po prostu zabrałem diamenty ze skrzyni i zaproponowałem wymianę, ale w innym celu. Miał się zgodzić, zerknąć do skrzyni i zobaczyć, że zniknęły ponad 2 stacki diax bloków.

Fakt, miotałem nim jak Szatan, wysadziłem mu dom + wszystkich, których kochał, spawnowałem creepery na jego głowie i wtrąciłem go do lochu na 31 dni, które były liczone w czasie online (i tak byłby ban).

Mimo wszystko...dzięki temu zabiegowi można było lepiej poznać mentalność i podejście ukaranych graczy, przekonać się, że to bardzo sympatyczni ludzie, którzy po prostu zabłądzili (nieuczciwie grali) i rozważyć danie im szansy na UB, bo bana musieli dostać i tak.

Teraz na poważnie - nie zrobiliście nic oprócz wspomnianej rzeczy. Jesteście nowymi graczami i to Wasz pierwszy ban, a po rozmowie doszedłem do wniosku, że zasługujecie na drugą szansę. W końcu wszystko przyjęliście bez wymówek, przyznaliście się i jeszcze napisaliście to jakże długie i intrygujące odwołanie.

Ban na IP zostanie zdjęty, a itemy odebrane - możecie zacząć grę od podstaw na nowych nickach.

Zamykam.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości