Wywiad z Vesp3rr |
Witajcie Kochani, wtorek wtoreczek a ja mam dla Was wywiadeczek
Zapraszam do czytania. 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Vesp3rr: Witajcie. Jestem Michał szerzej znany jako Vesp3rr. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Vesp3rr: W wolnych chwilach najczęściej słucham muzyki oraz gram na gitarze basowej. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Vesp3rr: Interesuje się serialami oraz muzyką. Uwielbiam oglądać serial "Gra o Tron". W wolnych chwilach uczę się grać na gitarze aby samemu tworzyć muzykę. Również pasjonuję się historią szczególnie europejską pomiędzy VIII w a XVI w oraz historią wysp brytyjskich oraz USA. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Vesp3rr: Najbardziej się boję igieł O_o 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Vesp3rr: Minecraft był jedną z moich pierwszych gier. Zaczynałem grać w 2013 roku bodajże. Bardzo długo grałem na wersjach 1.2.5 oraz 1.4.8 i 1.5.1 . Dopiero niedawno zacząłem grać na najnowszym wydaniu. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Vesp3rr: Gram od końcówki drugiej edycji. Przypadkowo znalazłem serwer na stronach typu "top 10 serwerów minecraft" i tak jakoś tu zostałem na dłużej. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Vesp3rr: Najbardziej podoba mi się tu społeczność. Większość graczy jest bardzo uprzejma i chętna do pomocy. Niesamowite są również pluginy tutaj wgrane na pojazdy i zwierzaki. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Vesp3rr: Największe wrażenie na mnie wywarła farma niedaleko spawnu serwera. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Vesp3rr: Podczas gry zazwyczaj upiększam moją farme lub buduje projekty. Czasami również można mnie spotkać jak biegam po mapie z moimi petami. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Vesp3rr: Pająki jaskiniowe. Tak te małe pajączki tyle razy mi krew napsuły szczególnie ich trucizna oraz małe wymiary. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Vesp3rr: Z moderacji nikt za bardzo mi nie podpadł a co do graczy to najczęściej są to spory bo ktoś mi delikatnie zaszedł na skórę przez co zabijam go i zapominam o sprawie. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Vesp3rr: Najczęściej moim kompanem do budowania i osobą na której mogę polegać jest Okruch_Chleba. Również chciałbym wspomnieć o graczu Noxa i DAVE3, kaene oraz RAFCIU 13) Jak powstał twój nick? Vesp3rr: Mój nick nie ma zbyt wielkiej historii. Po prostu pochodzi od słowa żmija po angielsku z drobnymi przeróbkami 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Vesp3rr: Tak! O możliwości posiadania kilku zwierzaków naraz wyjętych oraz łączeniu działek we większe na serwerze survival. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Vesp3rr: Tak. Na swoim koncie posiadam farmę którą budowałem wg. własnego pomysłu i która pełni funkcje mojego domu. Wzorowałem się na budownictwie z XVIIIw w USA z południowych stanów. Również zbudowałem ogromną "sale biesiadną" budowaną w stylu celtyckim/nordyckim określanych wtedy mianem "Meadhall". 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Vesp3rr: Gdy pierwszy raz odpaliłem Minecrafta miałem skojarzenie z interaktywnymi klockami lego którymi lubiłem się bawić w dzieciństwie tak o to zacząłem budować podstawowe lepianki z ziemi a następnie stawiać domy lub wręcz całe wioski. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Vesp3rr: Raczej mało przywiązuje uwagę do takich rzeczy ponieważ wiem że i tak się odkuję 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Vesp3rr: Chciałbym pozdrowić graczy: Roman_Grzybiarz, Kaene, RAFCIU, SHOW, Noxa, Okruch_Chleba, DAVE3 oraz wszystkich członków mojej gildii "BLACK" oraz pozostałych sojuszniczych gildii 19) Może teraz parę słów od siebie? Vesp3rr: Ten serwer jest naprawdę świetny. Granie tutaj jest przyjemne nie ma żadnych poważniejszych błędów jest świetną odskocznią od rzeczywistości żeby się odprężyć po pracy 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Vesp3rr: Również bardzo dziękuje za możliwość udzielenia wywiadu.
#tak_było
Klopik chodziło mi bardziej o to że jak ustawisz 4 bloki na działke 101x101 to one sie łączą w jeden o rozmiarze 404x404.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |