Skarga na gracza No_i_Masz_Bana |
1. Nick oskarżającego: Quanarin
2. Nick oskarżonego: No_i_Masz_Bana 3. Opis sytuacji: Na początku gdy powstawało Auris gracz No_i_Masz_Bana przeszkadzał w realizacji projektu. Mając inne priorytety zginąłem kilka razy ale jemu to nie wystarczyło. Auris szybko się rozrasta i niedługo osiągniemy limit mieszkańców. Obecnie jest nas 20. Mamy plany na przyszłość i teraz chcielibyśmy wymienić teren. Zrezygnować z części gór na rzecz wyspy leżącej po drugiej stronie rzeki. Problem w tym że gracz No_i_Masz_Bana skutecznie zatamował nasz rozwój poza obecne granice spamując działkami wkoło. Na działkach tych zupełnie nic nie ma i stoją tak od miesiąca. Prosiłbym o usunięcie działek jeśli jest to możliwe. 4. Data zdarzenia: od paru dni do tygodnia po starcie III edycji. 5. Dowody w postaci screenów lub filmu:
Jestem za usunięciem tej osoby działek! Dużo graczy zostawia działki bez sensownego powodu.
Skoro No_I_Masz_Bana postawił te działki tylko po to aby uprzykrzyć Wam życie nie budując tam nic to jestem za tym, aby zdjęto działki tego gracza.
Jeśli faktycznie te bloki stoją od dawna i nic sensownego się na tych działkach nie dzieje to zezwalam na usunięcie (proszę o sprawdzenie i potwierdzenie tego przez administrację przed podjęciem działań) .
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |