Sprawa o nekaniu! |
(17-08-2018, 20:47 PM)LarwonsZz napisał(a): Nie wiem co do sprawy wnoszą ssy na których widać, że zabijam ludzi którzy sami do mnie podbiegali i bili z łapki podczas mojej próby wytepania na spawn.
(17-08-2018, 20:47 PM)LarwonsZz napisał(a): Nikt nie jest przeze mnie nękany. Niektórzy potwierdzić mogą, że gdy ich zabije oddam itemy zabierając tylko głowę. Ja jakoś nigdy nie odzyskałem swoich itemków.
Zabiłem Cię pierwszy raz od 27.07 (ostatnia skarga).
Także miałeś wystarczająco czasu na zrobienie seta. Nie uważam, że powinienem zostać ukarany za zabójstwo po 3 tygodniach. Nie jesteś nietykalny
(17-08-2018, 20:47 PM)zaZi napisał(a):(17-08-2018, 20:44 PM)patryko34441 napisał(a):(17-08-2018, 20:41 PM)zaZi napisał(a): " Tu nie chodzi tylko o mnie lecz o wszystkich nękanych graczy." Damonte wysłał ss-y jak LarwonsZz zabija max 3x jedną osobę. Z tego co mi wiadomo Nie jest to nękanie (17-08-2018, 20:47 PM)Pani Wenekowa napisał(a): no ja jakoś nie skupiam się na farmieniu tylko na budowaniu, więc nie ograniczajmy też graczy do przymusowego zbierania na platynę bo wy ich zabijecie w innym wypadku No to już chyba nie nasza wina że wolisz budować niż zbierać ekwipunek do obrony?
to również może być prawda, nie powiem, że nie zabijałeś ich bez powodu, ale ta skarga raczej jest po to, abyś nie zachowywał się w stosunku do graczy, pisząc do nich takie rzeczy jakie zaprezentował damonte, czy nazywając tak miecze.
Nie jestem zobowiązany do oddawania przedmiotów.
Jest to tylko i wyłącznie moja dobra wola. Tak się złożyło, że Tobie nie oddałem.
Zrobiłem sobie seta owszem lecz zabiłeś mnie jak w nim byłem więc go straciłem później zrobiłem kolejny i wtedy też mnie zabiłeś
Drugi set nie był platynowy tylko złoty
Nazwę mogę zmienić w każdej chwili, gdy osoba z ADMINISTRACJI uzna ją za nieodpowiednią. Podkreślam osoba z ADMINISTRACJI, a nie zwykły gracz
Mi nie chodzi o to że musisz zmienić tą nazwę tylko to już pokazuje jak się na mnie uwziąłeś
ja już się 1000 razy wypowiadałam na temat tego, że uważam iż gracze powinni upominać innych, jeśli im coś nie pasuje no i oczywiście jeśli wszystko w ich upomnieniach jest słuszne, to poprawia komfort przebywania na chacie, ale ja już ten temat zostawiam
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |