Sprawa o nekaniu! |
Uważam że LarwonsZz nie zrobił nic złego. Przypominam tylko że ten serwer to SURVIVAL - przetrwanie. Zabił cie parę razy i zaczynasz płakać. Tak jak wyżej wspomniał kolega KarygaN naucz się bronić. Poza tym na screenach widać że zabił cię tylko raz, więc gdzie jest to nękanie?
Patryko i KarygaN wiedziałem że będziecie go bronić i że niby nie zrobił nic złego ponieważ, sami tak robicie. Nauczycie się czytać ze zrozumieniem? Tu nie chodzi tylko o mnie lecz o wszystkich nękanych graczy.
Jaka jest szansa, że oni pokonają was, jak nie mają nawet czasu na pozbieranie itów, bo od razu przyleci jeden z was i ich zabije? Jak ma się bronić jak zapewne macie platyny? Nie można każdego występku zasłaniać "a bo to survival", gdzieś są granice i używając tego stwierdzenia, można by obalić 3/4 regulaminu.
Tu już nie chodzi o sam fakt zabijania ale zachowanie temu towarzyszące. Wyśmiewanie i jakieś niepotrzebne teksty typu "leżeć" czy " siad" nie są normalnym zachowaniem.
Wenekowa kwestia zrobienia seta platynowego to jakieś 2.5-4h(jeżeli ktoś potrafi grać oczywiście ). A obydwoje gracie dużo dłużej, więc proszę cie nie zasłaniaj się czasem zbierania itemów.
(17-08-2018, 20:41 PM)zaZi napisał(a): " Tu nie chodzi tylko o mnie lecz o wszystkich nękanych graczy." Których nękanych? Masz ss-y? Jakieś dowody?
(17-08-2018, 20:44 PM)patryko34441 napisał(a): Wenekowa kwestia zrobienia seta platynowego to jakieś 2.5-4h(jeżeli ktoś potrafi grać oczywiście ). A obydwoje gracie dużo dłużej, więc proszę cie nie zasłaniaj się czasem zbierania itemów. Sprawdź ssy które ja dołączyłem Pozatym wystarczy posiedzieć 20 minut jak LarwonsZz jest na serwerze i wydać jak sypią się kille.
(17-08-2018, 20:44 PM)patryko34441 napisał(a):(17-08-2018, 20:41 PM)zaZi napisał(a): " Tu nie chodzi tylko o mnie lecz o wszystkich nękanych graczy." Damonte wysłał ss niektórych nękanych gracz a jak się przysiądzie to można zrobić z około 100 ss. Pawełek był wtedy na serwerze i to może potwierdzić co było na czacie.
Nie wiem co do sprawy wnoszą ssy na których widać, że zabijam ludzi którzy sami do mnie podbiegali i bili z łapki podczas mojej próby wytepania na spawn.
Na czacie również nie przeklinałem i nie obrażałem. Nikt nie jest przeze mnie nękany. Niektórzy potwierdzić mogą, że gdy ich zabije oddam itemy zabierając tylko głowę. Co do Ciebie Zazi... Po ostatniej skardze nie byłem u Ciebie ani razu do dnia dzisiejszego. Od tamtego momentu troszkę minęło więc miałeś dużo czasu na zrobienie seta.
no ja jakoś nie skupiam się na farmieniu tylko na budowaniu, więc nie ograniczajmy też graczy do przymusowego zbierania na platynę bo wy ich zabijecie w innym wypadku
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
5 gości |