Złe lub gorsze! |
Wolę nie mieć dostępu do pizzerii.
Wolisz mieć jedno oko (jak cyklop), czy mieć nos jak Pinokio (przy każdym kłamstwie nam urośnie, ale stan początkowy będzie normalny). ![]()
jedno oko,
dostac bana na zawsze na forum i na serwie MineWorld ale miec mozliwosc spotykania sie z graczami w prawdziwym zyciu czy stracic komputer? / \ l l l l l l ___l___l__ l l_______\ l l_______/ l l_______\ l_l_______/
Stracic komputer bo mam jeszcze 1 laptop
![]() Wolisz walczyc z pajakiem gigantem czy z wezem gigantem? ![]()
Pająkiem gigantem, pajączki są super
Nie mieć zmysłu węchu czy zmysłu dotyku? ![]()
Nie mieć zmysłu węchu.
Wolisz przejść operację rekonstrukcji stawu skokowego i mieć gips przez miesiąc w wakacje, czy zostawić uszkodzoną kostkę i być nie w pełni sprawnym ?
Raczej przejść operację, zdrowie ważniejsze niż miesiąc wakacji ( i tak siedzę całe wakacje w domciu hihi)
Wolisz musieć przeczytać 300 ston nudnej książki, takiej z archaizmami czy 800 stron ciekawej?
800 ciekawiej, uwielbiam książki
![]() Wykonywać pracę manualne, stolarskie, plastyczne czy uprawiać sport? ![]()
Mamke, tu się podaje 2 "złe" opcje, a nie neutralne, czy przyjemne.
![]() Wolę uprawiać sport. Wolisz zjeść żywcem chomika, czy żyć bez jednej stopy? ![]()
Wiem,ale dla mnie na przykład przeczytanie książki 800 stronnicowej będzie super zagospodarowaniem czasu
![]() ![]() ![]() Bez stopy.. biedny chomik ![]() Wolisz znaleźć się w środku trąby powietrznej czy w środku ogromnego sztormu na oceanie w małej szalupie? ![]()
W środku trąby
Nie spać cały dzień spać 20 godz, przez co przegapisz jakieś ważne zdarzenie. ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |