Odwołanie Bana |
Nick: Hacker123123
Data ukarania: 17.05.18r Nick osoby karającej: Slou Powód bana: Wykorzystywanie dziur serwera (wychodzenie poza spawn CV) Powód odwołania bana: Nie chciałem, nie umiem się powstrzymywać od używania bugow, wybaczcie.
Zdążyłeś na czas, dzisiaj mija tydzień od dostania bana. Ale do rzeczy, to jest twój pierwszy ban jestem za tym aby dać Ci drugą szanse. Szkoda tylko tego, że jesteś "ciekawski". To że nie umiesz się powstrzymać to już twój własny problem. Osobiście jestem za tym aby Ci dać szanse. Niech wypowiedzą się inni. Pozdrawiam.
Odwołanie według wzoru, to Twój pierwszy ban, przyznałeś się do tego co zrobiłeś. Widać również że żałujesz. Osobiście jestem za tym, abyś dostał drugą szansę, czekajmy na wypowiedzi innych.
Pozdrawiam.
Odwołanie według wzoru jest, każdy człowiek zasługuje na drugą szansę. Żałujesz, dlatego ja również jestem jak poprzednicy za unbanem.
Jestem sceptycznie nastawiona, tepałeś na granicę spawnu inne osoby, a w każdym razie wykazywałeś takie chęci.
To, że nie potrafisz się powstrzymać od wykorzystywania bugów, jak sam napisałeś, też dobrze nie świadczy. Jednak z racji tego, że to Twoja pierwsza kara i wykazujesz skruchę, dostaniesz UB wcześniej niż w wyznaczonym terminie, ale żeby mi to było ostatni raz. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |