Wywiad z kmik |
Kochani z powodów osobistych wczoraj nie mogłam wrzucić wywiadu za to dzisiaj już go dla Was mam a udzielił go gracz o nicku kmik. Zapraszam do czytania
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. kmik: Jestem kmik, graczem serwera Mineworld. 2) Co robisz w wolnych chwilach? kmik: No staram się wykorzystać czas na serwerze, gdy mam czas biorę udział w eventach, walczę z graczami i buduje domki. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. kmik: Mam zainteresowania dotyczące sprzętów militarnych np bronie,czołgi itp 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? kmik: Mam klaustrofobie, boje się ciasnych miejsc. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? kmik: Moja gra zaczęła się gdy miałem 9 lat pierwsze bedwarsy, skywarsy potem pvp i survival a na końcu speedbuldiers. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? kmik: Kolega polecił mi ten serwer i zalogowałem się, poznałem się z nim, zacząłem mieć sojusze itp 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? kmik: Podoba mi się survival bo można kupować od innych graczy i brać udziały w eventach typu minelotto, działka miesiąca 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? kmik: Podoba mi się spawn jest ładnie wykonany i duży. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? kmik: Gdy gram na tym serwerze walczę z bossami, zbieram itki na platynę, budujemy z kolegami i zbieramy surowce. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? kmik: Nic mnie nie denerwuje. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? kmik: Nikt mi nie podpadł, administracja jest miła i uprzejma. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? kmik: wixser1 marika07 Analia356 kuba172 13) Jak powstał twój nick? kmik: Mój nick powstał z ksywki kmik bo mam na imię Kamil. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? kmik: Chciałbym żeby dodano Legendarny miecz z ostrością 7 i grabieżom 5 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? kmik: Chciałbym się pochwalić ze zrobiłem platynowy miecz i elficki łuk. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? kmik: Zabijałem moby, budowałem brzydkie budowle i najbardziej co mi wychodziło to blok taki kwadrat z balkonami. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? kmik: Tak gdy straciłem mój set ochrona 4 i niezniszczalność 3 bo zabił mnie Grzesiule. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? kmik: Chcę pozdrowić babcię która spoczywa w pokoju, kolegów z 8c , mamę i tatę. 19) Może teraz parę słów od siebie? kmik: Jest to bardzo rozwinięty serwer i administracja jest miła i sprawiedliwa moim zdaniem ten serwer zasługuje na 6 z +++++ jest on najlepszy moim zdaniem, lubię administracje i ten serwer 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. kmik: Ja również |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |