Wywiad z Grzesiule |
Witam wszystkich, wtorek nastał więc wrzucam dla Was kolejny wywiad, udzielił go Grzesiule, zapraszam do czytania
![]() 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Grzesiule: Jestem Grześ, mam 15 lat, za niedługo już wychodzę z gimnazjum. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Grzesiule: W wolnych chwilach zazwyczaj gram, oglądam różne filmy czy też jak jest ciepło idę na boisko zagrać. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Grzesiule: Jak granie na komputerze jest hobby, to mam ![]() Ale staram się spotykać ze znajomymi częściej ale nie będę wchodzić w szczegóły. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Grzesiule: Nie spotkałem jeszcze na swojej drodze żebym się czegoś bał, czasami mam jakby takie myśli jakby coś za mną stało, za dużo oglądania horrorów. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Grzesiule: W minecrafta bardzo krótko gram, moja przygoda zaczęła się gdzieś końcem stycznia 2017 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Grzesiule: Jak to gracz szukał swojego idealnego serwera, szukałem chyba z kilka godzin na liście i znalazłem było chyba gdzieś około 40 osób na serwie, pewnie event był. Na waszym serwerze nauczyłem się grać survival, dlatego chce żeby się rozwijał jak najlepiej ![]() 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Grzesiule: Najbardziej mi się podoba to jak się szybko rozwija serwer, super eventy. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Grzesiule: Niestety ja się nie znam na budowaniu, jak coś lepiej wygląda od mojego domku czy budowli to dla mnie wszystko jest piękne ![]() 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Grzesiule: Zazwyczaj chodzę ze znajomymi czy biję się, ostatnio też bardzo dużo wysadzamy brzydkich budowli, tak jak mój zamek. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Grzesiule: Najbardziej mnie denerwują perły i elytra w tej grze, wiadomo pomagają bardzo w rozgrywce, ale zbyt łatwo. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Grzesiule: Ja mam krótką pamięć, coś ktoś mi zrobi to nie pamiętam tego po kilku dniach ![]() 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Grzesiule: No najczęściej z członkami administracji, czy też z gildią Outcasters. Ja wszystkich lubię chyba że ktoś mi coś złego zrobi. 13) Jak powstał twój nick? Grzesiule: Mój nick wymyśliłem tak o. To jest mój pierwszy nick jaki wymyśliłem. W żadnej grze w jaką grałem nie spotkałem żeby nick był zajęty, niby prosty nick a jaki ![]() 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Grzesiule: Moim największym marzeniem jest powstanie areny którą opisałem w propozycji, czy też pokonanie najlepszego gracza w pvp na serwerze MW, zapewne większość będzie wiedziała o kogo chodzi. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Grzesiule: Jak mówiłem nie umiem budować 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Grzesiule: Znałem MC z filmików więc trochę wiedziałem o co biega, gdy wkońcu już stworzyłem swój świat czekałem na noc i na moby żeby z nimi powalczyć. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Grzesiule: Było kilka sytuacji co emocję brały górę ;c 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Grzesiule: Tak pozdrawiam oczywiście wszystkie mi znajome osoby ![]() 19) Może teraz parę słów od siebie? Grzesiule: Lepiej grajcie na MW, bo po 28 dniach twoja baza zniknie na zawsze z powierzchni ziemi ![]() 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Grzesiule: Też dziękuję, szkoda że taki krótki ten wywiad |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |