ODWIEDZINY [2] - xNightmaree i Red_Comparator |
Witajcie!
Dzisiaj kolejna sobota, a co za tym idzie - kolejne "ODWIEDZINY"! Zastanawiacie się pewnie, kto został odwiedzony. Już wam mówię: na survivalu został odwiedzony xNightmaree, a na creativie odwiedzony został Red_Comparator. Zapraszam do czytania!SURVIVAL
Na survivalu został odwiedzony, jak już wspomniałam wyżej, xNightmaree. Tworzy on wioskę na survivalu. Wioska ta jest w budowie, lecz już wygląda naprawdę wspaniale. W wiosce są domki w stylu nowoczesnym, lecz znajdą się też te wiejskie. Oto jeden z nich:![]() Tutaj prezentuje się latarnia, która świeci, żeby nikt przypadkiem się nie zgubił na wodzie... ![]() ![]() A tutaj jest jeden z wiejskich domków: ![]() Wioska z lotu ptaka: ![]() Dom twórcy wioski, xNightmaree: ![]() No i oczywiście na koniec na pamiątkę screen razem: ![]() CREATIVE
Na creativie został odwiedzony Red_Comparator. Tworzy on miasto w stylu nowoczesnym na CV. Miasto nazywa się MineVille i twórca często dodaje tam rzeczy. Ma naprawdę ogromne miasto, więc nie wrzucę wszystkich ss'ów z MV. ![]() ![]() Następnie domek twócy MV, Red'a: ![]() Mój domek oraz mojej sąsiadki ^^ : ![]() Dziura wraz z ogrodzeniem, by mieszkańcy MineVille przypadkiem tam nie powpadali. ![]() Tutaj prezentują się ogrooomne apartamentowce. ![]() Statki oraz woda która odgradza jedną część miasta od drugiej ![]() ![]() Tutaj jest druga część miasta. Druga część miasta dopiero się rozbudowywuje: ![]() A tutaj pamiątkowy screenshot razem na ogrooomnym "Titanicu". ![]() ![]() No dobrze, to już tyle z ss'ów. Red_Comparator zrobił piękne budowle, podobnie jak jego poprzednik - xNightmaree. Mi osobiście ich budowle bardzo się podobają. Nie wstawiłam wszystkich ss'ów, dlatego, abyście mogli sami też zobaczyć ich budowle na własne oczy, bo są naprawdę warte obejrzenia...
![]() ![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |