Wywiad z SpaulikPL |
Witajcie Kochani, wrzucam Wam dzisiaj kolejny wywiad, udzielił nam go jeden z młodszych graczy SpaulikPL, zapraszam do czytania
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. SpaulikPL: Mam na imię Jan Nieroda. W grze SpaulikPL. 2) Co robisz w wolnych chwilach? SpaulikPL: W wolnych chwilach? hmm.. najczęściej gram na komputerze. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. SpaulikPL: Piłka nożna i gry komputerowe 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? SpaulikPL: Boje się dziur... Nie pamiętam jak nazywa się ta fobia. Chyba trypofobia? 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? SpaulikPL: Szczerze? grałem w MC jak miałem 4 lata. Wiem, że nikt mi nie uwierzy, ale to prawda. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? SpaulikPL: Mój kolega Wiktor w grze Natan2018 (pozdrawiam ) powiedział mi o tym serwerze i jakoś tak wyszło 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? SpaulikPL: Atmosfera, klimat, bossy, gildie i wiele innych. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? SpaulikPL: Spawn ogólnie mi się bardzo podoba, ale jest mało zoptymalizowany na słabsze komputery. :c także budowle Majstera są piękne. MOIM FAWORYTEM JEST TYTANIC 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? SpaulikPL: Próbuje znaleźć osoby do walki PVP 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? SpaulikPL: Umierasz i jest głośno a nawet BARDZO głośno dzwięk jakiegoś moba. Bardzo mnie to drażni. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? SpaulikPL: Nikt ale nie wiem dla czego, ale Pawełek1212 mi przypadł do gustu, gdyż jest on zabawny, mądry, bardzo ładnie buduje itp 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? SpaulikPL: Najczęściej z członkami gildii AT. Najbardziej lubię: -Animekową -Ladykotkę -Slou -Pawełek1212 -Natan2018 -Lelouch -Minkamufinka -Milkahinka i wiele innych T.T 13) Jak powstał twój nick? SpaulikPL: Jak zakładałem konto na steam nie wiedziałem jak się nazwać. Myślałem kilka minut i mi wpadło do głowy Spaulik C: 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? SpaulikPL: Mieć 200.000MC na sv 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? SpaulikPL: Jestem w trakcie budowania bazy, która jest bardzo ładna i dobrze zrobiona mechanizmami. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? SpaulikPL: oooo... Mega śmieszna sprawa zbudowałem portal do netheru i przez nastepne 2 lata szukałem wyjscia DDDDDDDD (po 2 latach znalazłem!!!!) 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? SpaulikPL: Tak... Jednak nie będę wymieniał. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? SpaulikPL: pozdrawiam wszystkich członków gildii AT - Atlas Tau, Natana2018, Leloucha, Milkehinke, Minkemufinke, Animekową, Ladykotkę, Pawełka1212 i chyba wszystkich! 19) Może teraz parę słów od siebie? SpaulikPL: Mam na imię Jan (lubię jak mówi się do mnie Jasiek) i lubię grać w piłkę nożną. Tydzień temu skończyłem 11 lat Mieszkam w Gdańsku i chodzę do szkoły sportowej. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. SpaulikPL: Nawzajem dziękuję
Cytat:Jestem w trakcie budowania bazy, która jest bardzo ładna i dobrze zrobiona mechanizmami. Wszystko fajnie, ale błagam... Podszkol się w Mechanizmach... Najlepiej nie używaj TNT ==================================================================== I dziękuję za pozdrowienia |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
7 gości |