ODWIEDZINY [1] - Quanarin i mimi. |
Witajcie!
Dzisiaj, w sobotę, organizujemy pierwsze "ODWIEDZINY"! Odwiedzeni zostali Quanarin (na survivalu) oraz mimi (na creative). Mi osobiście ich budowle bardzo się podobają. Zapraszam do czytania!
SURVIVAL
Na survivalu został odwiedzony, jak już wcześniej wspomniałam, Quanarin. Tworzy on miasto w stylu średniowiecznym na survivalu. Znajdują się tam: ogromne domki, ratusz oraz plac. Na placu są kierunki świata oraz fontanna. Mi się tam podoba ^^
Teraz przejdźmy do ratuszu. Jest on zbudowany z czerwonych cegieł oraz kwarcu. Umieszczony jest tam regulamin i wszelkie informacje dotyczące miasta: Teraz moja ulubiona część - ogromne, piękne średniowieczne domki. Kilka z nich są na sprzedaż, o ceny zapytajcie Quanarina. A to dom twórcy miasta, Quanarina: A teraz na koniec pamiątkowy screenshot razem CREATIVE
Na creativie został odwiedzony mimi. Również tworzy miasto, ale na creative. W porównaniu do Quanarina, tworzy miasto w stylu nowoczesnym. Miasto nazywa się "Iso Palmas" i jest obecnie w budowie. W Iso Palmas są m.in nowoczesne domy, sklepy, regulamin oraz informacje o mieście.
Centrum Miasta (Pusiowa Kula):
Pora na sklepy. Mimi posiada Umba-Ame, w którym są mniejsze sklepy niektórych graczy. Ja mam
tam sklep z Pusiami. Mimi buduje również Tesco. Oczywiście nie zapomnijmy o regulaminie miasta oraz o informacjach o mieście: Na końcu screenshot razem: Zarówno Quanarin jak i mimi stworzyli naprawdę ładne budowle. Oczywiście dostaną upominki ode mnie. Oby dwoje stworzyli śliczne miasta. Zapraszam do nich do oglądania ich na własne oczy! Są warte obejrzenia. Ja oczywiście zachęcam Was do budowania. Możliwe, że to akurat Wy zostaniecie już niedługo odwiedzeni!
Miło było Świetnie wykonany wątek
Odnośnie mojego miasta: Jeśli znajdą się chętni by w nim zamieszkać to mam do sprzedania obecnie 3 domy - mały (59 tyś) , średni (79 tyś) i duży (99 tyś), chodź dla niektórych wszystkie mogą się wydawać duże Jeśli znajdzie się przynajmniej 2 mieszkańców to postaram się o specjalny dział na forum oraz wszelkie dodatki idące z tego oficjalnego tytułu. Każdy mieszkaniec zobowiązany jest przestrzegać regulaminu miasta. mimi również świetnie wykonał miasto. warto zobaczyć! |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |