Wywiad z Jimouri |
Witajcie Kochani jak co wtorek wrzucam dla Was wywiad. Udzielił go jeden z naszych nowych graczy Jimouri. Zapraszam do czytania
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Jimouri : Witam, nazywam się Igor . Gracze z serwera bardziej znają mnie jako Jimouri. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Jimouri : Lubię pracować u wujka w warsztacie samochodowym. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Jimouri : Moimi głównymi zainteresowaniami są muzyka , samochody i kultura japońska. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Jimouri : Nie mam fobii. Nie boję się wielu rzeczy , jednak najstraszniejsze są szkolne egzaminy 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Jimouri : Grę w minecrafta zacząłem około 7/8 lat temu. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Jimouri : Szukałem serwera dla mnie i znajomego , na którym moglibyśmy pograć i jakoś MineWorld wpadł mi w oko. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Jimouri : Najbardziej na serwerze podoba mi się system bossów , który jest po prostu świetny! 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Jimouri : Zdecydowanie cały spawn. Jest fenomenalny, widać , że włożyło w niego pracę wiele osób. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Jimouri : Najczęściej staram się zarabiać na lepszy ekwipunek , dzięki któremu będę mógł dawać radę przeciwko innym.Lubię też walczyć przeciwko bossom. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Jimouri : W zasadzie niewiele rzeczy.Dodał bym tylko więcej urozmaicenia w trybie PVP. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Jimouri : Chyba tylko jedna osoba jaką jest xNightmaree za robienie "nóżek" graczom serwera. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Jimouri : Zazwyczaj gram sam, lub z członkami gildii AT . 13) Jak powstał twój nick? Jimouri : Szczerze? Był robiony na szybko , ot tak wymyśliłem go w głowie. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Jimouri : Nie da się wymagać więcej rzeczy od tak kompletnego serwera , chociaż chciałbym większe możliwości dropu z bossów. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Jimouri : Jestem beznadziejnym budowniczym jeżeli o to chodzi. Nie zbudowałem niczego wartego jakiejkolwiek uwagi. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Jimouri : Podczas mojej pierwszej gry w minecrafta , od razu sprawdzałem ile jest przedmiotów w całej grze. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Jimouri : Kilka razy zostałem zabity przez innych graczy w dość głupi sposób , jednak jest to serwer survival i były to wyłącznie moje błędy. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Jimouri : Serdecznie pozdrawiam całą gildię Atlas Tau i mojego znajomego Raciska. 19) Może teraz parę słów od siebie? Jimouri : Serwer jest naprawdę wspaniały. Od początku wiedziałem , że chcę tu zostać. Dlatego polecam go każdemu 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Jimouri : Dziękuję również.
Cytat:2) Co robisz w wolnych chwilach? .....chyba musimy się bliżej poznać
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |