Wywiad z _MinkaMufinka_ |
Witajcie Kochani wyjątkowo w środę wrzucam wywiad a nie tradycyjnie we wtorek z przyczyn ode mnie nie do końca zależnych. Wywiadu udzieliła nam nasza Mufinka, więc zapraszam do czytania
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. _MinkaMufinka_: Witam, jestem Minka. 2) Co robisz w wolnych chwilach? _MinkaMufinka_: W wolnych chwilach lubię grać w minecraft, simsy i rozmawiać z innymi ludźmi :3 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. _MinkaMufinka_: Tak, lubię tańczyć chodzę na zajęcia do klubu tanecznego "rytmix". Od niedawna jeżdżę też konno. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? _MinkaMufinka_: Boję się pająków ... Są P A S K U D N E!!! 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? _MinkaMufinka_: Moja gra w Minecraft zaczęła się około 2/3 lata temu 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? _MinkaMufinka_: Rozmawiałam sobie przez skype z "Sannakaisa" pytałam się czy zna jakiś fajny server, ona zaprosiła mnie do was na mineworld właśnie tak zaczęła się moja przygoda ;D. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? _MinkaMufinka_: Najbardziej chyba podobają mi się pety.. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? _MinkaMufinka_: Spaaawn! Jest chyba najpiękniejszą budowlą jaką widzialam 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? _MinkaMufinka_: Zazwyczaj buduję bądź idę "w przygode". 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? _MinkaMufinka_: Dodałabym więcej mobów pasywnych np. ptaki (są papugi ale takie ptaki które by latały i w ogóle) mniej więcej żeby były moby z tego moda "mo'creatures" czy jakos tak 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? _MinkaMufinka_: Jak sobie teraz tak myślę to nikt i mam nadzieję że tak pozostanie 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? _MinkaMufinka_: Najczęściej przebywam z osobami z gildii AtlasTau 13) Jak powstał twój nick? _MinkaMufinka_: Mój nick powstał w ten sposób że moja przyjaciółka miała nick MuffinkaPL czy jakos tak, ja wymysliłam sobie z nią że mam mieć podobny nick, zaczęłam wymyślać rym do "mufinka": wymyśliłam sobie Minka... nie wiem jak już tego nie pamiętam 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? _MinkaMufinka_: Chciałabym, dostać się na pierwszą stronę najbogatszych graczy.Co prawda "trochę" mi do tego daleko 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? _MinkaMufinka_: No może coś tam się znajdzie w moich budowlach, ale na pewno nie są JESZCZE warte pokazania 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? _MinkaMufinka_: Oczywiście, biłam drzewo z którego później zaczęłam budować jakieś klocki następnie robiłam kopalnie, farmy itp ;D 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? _MinkaMufinka_: Tak, na początku drugiej edycji zawsze gdy kopałam MUSIAŁAM wpadać do lawy i umierać ;/ 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? _MinkaMufinka_: Owszem, pozdrawiam cały serwer Mineworld! 19) Może teraz parę słów od siebie? _MinkaMufinka_: Życzę miłego dnia oraz pozdrawiam 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. _MinkaMufinka_: Nie, to ja dziękuję
Widzę, że też nie lubisz pająków. Mamy podobne plany, więc życzę Ci powodzenia, może nam się kiedyś nam się uda
"_MinkaMufinka_: Chciałabym, dostać się na pierwszą stronę najbogatszych graczy.Co prawda "trochę" mi do tego daleko "
Myślę że ten cel uda się zrealizować szybciej niż myślisz |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |