PROŚBA O UB |
1. Nick w grze: Ashehy, wika30000
2. Data ukarania: 03.11.2017 3. Nick osoby karającej: chyba Ladykotka 4. Powód bana: x-ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: na wstępie chciałąm bardzo przeprosic za x-ray zależało mi na sklepie dlatego go używałam. wika30000 to moja młodsza siostra ona nawet nie wie co to jest x-ray więc na pewno go nie miała a też dostała bana. Od początku gry na waszym serwerze nawet nie kopała. bardzo proszę o Ub dla niej i dla mnie ,i obiecuje ,że NIGDY już nie użyję x-ray .
Dobrze, że się przyznałaś... Możliwe, że Twoja młodsza siostra dostała bana za to, że macie takie samo IP i nie napisałyście, że jesteście rodzeństwem. Myślę, że mogłabyś dostać UB, pod warunkiem, że oddała byś wszystkie itemy jakie zdobyłaś dzięki X-Ray, lub zaczęła grę na nowym nicku.
Twoja młodsza siostra nie może wejść na serwer ponieważ otrzymałaś bana również na IP. Nie wiem czy zgłaszałaś adminowi, że gracie z siostrą na jednym IP ale powinnaś wiedzieć iż fakt taki również powinien być przez Was zgłoszony. Jeśli chodzi o Twoją siostrę to mogę ściągnąć bana z IP i wtedy Twoja siostra będzie mogła nadal grać na swoim koncie, ban na Twoim koncie pozostanie bez zmian ale biorąc pod uwagę iż od razu się przyznałaś do używania x-raya mogę zgodzić się na to byś zaczęła grę od nowa pod nowym nickiem. Teraz tylko czekać na to czy administrator wyrazi zgodę na takie warunki.
Wybacz, że tak długo to trwało (nawał pracy w MC i życiu prywatnym) ban na IP został ściągnięty, więc Twoja siostra może już grać bez problemu na serwerze a jeśli chodzi o Ciebie to załóż proszę nowe konto i graj na nim już bez oszukiwania.
Aha i proszę o zgłoszenie dzielenia łącza w tym wątku: http://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=1363 pozdrawiam serdecznie
nic się nie stało, dzięki za drugą szanse
ale niestety ja i moja siostra dalej nie możemy wejść na serwer :c
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |