Prośba o unbanna |
1. Nick w grze: Router_69
2. Data ukarania: November 3rd 2017 3. Nick osoby karającej: Animekowa 4. Powód bana: fly 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: uważam że powinienem dostać unban'a dlatego że zrozumiałem swój błąd i więcej razy go nie popełnie.
Kiedy zaczniecie pisać prośby o ub ze wzorem?
''Chciałem zaimponować koledze'' - serio? Dlatego zacząłeś cheatować? Piszesz, że używałeś fly ''tylko'' do budowania. Nic to nie zmienia, gdyż to nadal oszukiwanie by zdobyć z tego korzyści. Moim zdaniem mógłbyś zacząć grę od nowa na innym nicku.
A gdzie wzór prośby o UB? Przynajmniej to nie jest "dostałem bana za nic" "nie mam xray" tylko się przyznałeś... Mógłbyś edytować ten wątek i napisać według wzoru, lub nowy napisać?
Tak chciałem zaimponować koledze bo mówił że nie umiem budować i po porostu chciałem przyśpieszyć czas budowania
A i nie mogę zacząć grać na nowym nicku ponieważ zostanę znowu zbanowany ponieważ łamię regułę o multikontach
Ale Tygryskowi chodziło o to, że dostał byś zezwolenie na grę na nowym nicku od Mira lub Animka...
ok tylko co mam zrobić by dostać nowego nicka od Mira lub animka . mam do nich ,napisać czy co ?
Cierpliwości, po to napisałeś ten wątek żeby dostać odpowiedź. Sami tu napiszą.
A może odbanujmy wszystkich którzy zbanowali, będzie lepiej.
C-i-e-r-p-l-i-w-o-s-c-i
Nie, nie możemy dać Ci unbana tak po prostu. Im więcej jęczysz, tym mniejsza szansa na to.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
11 gości |