Event-Propozycja |
1. Typ wątku: [PROPOZYCJA]
2. Serwer: Survival 3. Opis: Moją propozycją jest event w którym chodzi o to , że osoby z administracji mają diamentowa zbroje z np. ochrona 15 i miecz np. ostrość 7 i z klątwą znikania a reszta osób ma zbroje np. Złote z niezniszczalnośćią 10 i miecz z ostrością 4 . Event bedzie polegal na walce graczy z złotymi zbrojamy kontra kogos z administracji w zbroi ochrona 10 . Po pokonaniu np. Moderatora Wszyscy którzy walczyli dostana jakąś nagrode np. 2 Diamenty 2000MineCoins i 3 Złote jabłka . Walka odbędzie się na wcześniej wybudowanej arenie .
R0bert te enchanty to tylko przykład ale z jednej strony wyobraz sobie jak cie atakuja 50 osob na raz ale enchanty mozna zmniejszyc
W sprawie organizacyjnej takiego eventu proszę o więcej szczegółów jak to widzisz, np ile rund miałoby się odbyć, ile graczy w każdej rundzie miałoby walczyć itp. Weź pod uwagę, że podczas eventu część administracji musi czuwać nad przebiegiem eventu więc te osoby już na starcie odpadają z brania w nim udziału a graczy że tak powiem "z poza administracji" jest sporo. Napisałeś o arenie, czyli rozumiem że podejmiesz się wybudowania takowej areny tak?
Już widzę Thinkiego z taką ilością hp że go i 50 graczy nie zajedzie bez seta
Nie no pomysł spoczko
(04-11-2017, 17:42 PM)Ladykotka napisał(a): W sprawie organizacyjnej takiego eventu proszę o więcej szczegółów jak to widzisz, np ile rund miałoby się odbyć, ile graczy w każdej rundzie miałoby walczyć itp. Weź pod uwagę, że podczas eventu część administracji musi czuwać nad przebiegiem eventu więc te osoby już na starcie odpadają z brania w nim udziału a graczy że tak powiem "z poza administracji" jest sporo. Napisałeś o arenie, czyli rozumiem że podejmiesz się wybudowania takowej areny tak? Jeśli chodzi o arene Prosiłbym o Pomoc jakiejś osoby w budowie i o dodatkową działke bo nie mam żadnej wolnej. Rund by było co najmniej 5 ale ilość rund wedlug mnie powinna wybrać osoba z zbroją diamentowa z dobrymi enchantami bo powiem ze 5 rund a 1 runda obstawmy bedzie trwala 20 minut to osoba walczaca nie wiem czy bedzie chcicala godzine walczyc ale moja propzozycja na rundy to 6 w jednej rundzie zależy ile bedzie osob na tym evencie jak bedzie 50 to na jedna runde okolo 8 , A jak nie może być Administracja to niech bedzie osoba zaufana i chociaz trohce dobra w pvp.
Jak tam szacujesz że ma brać udział 50 osób to chyba nie ma sensu robić osobne rundy dla kilku osób np sześciu czy ośmiu. ( a jeśli taki event "przejdzie" to z pewnością będzie brała w nim udział masa graczy ) .
Najprościej było by wrzucić wszystkich naraz na ring, a wtedy oni by wiedzieli co robić ... Gorzej było by zorganizować taką walke administracja vs gracze.... Zdecydowanie prostrzym rozwiązaniem byłoby Każdy Na Każdego.... Zresztą mogłoby nie być tak łatwo jak myślisz Maciej bo niby to np 50 graczy kontra mała grupa osób z administacji ale jak to powiedziała Animekowa - N_Thinker ma tyle hp że zabiłby tych 50 nie mając nawet seta (on ma więcej HP niż nowe bugatti ) Pomysł nawet fajny - jak chcesz to moge pomóc zbudować wielką arene
Jezeli nikt z administracji nie mialby czasu to ja chetnie sie zglosze jako osoba w secie!
(sorki za brak polskich znakow, ale na nowym kompie nie ma jezyka polskiego)
(04-11-2017, 18:29 PM)MajsterWTurbo napisał(a): Jak tam szacujesz że ma brać udział 50 osób to chyba nie ma sensu robić osobne rundy dla kilku osób np sześciu czy ośmiu. ( a jeśli taki event "przejdzie" to z pewnością będzie brała w nim udział masa graczy ) . Niby masz racje żeby wszyscy na raz atakowali ale ja sam wiem co to słaby komputer i 50 osób w jednym miejscu rip dla mojego komputera a poza tym jak by bylo 50 osób połowa nie biłaby tego w diax secie tylko siebie nawzajem ale mozna zrobic wszystkich na wzajem a jak nie to chociaz 25 w jednej grupie Mam też prośbe żeby na evencie bylo cos jak keepinventorytrue słuzyloby to temu jak ktos zginie zeby mial szanse wrocic do walki i nie musial prosic o itemy tylko by od razu je mial i zeby w evencie nie wypadaly glowy bo moge one zasmiecac eq i beda wszedzie lezec a poza tym np. jak by patryko walczyl z tym ''bossem'' boss by mial dobre itemy a patryko zelazne czy zlote to watpie zeby ani razu nie umarl i tacy jak patryko staraja sie zeby jak najmniej osób mialo ich glowy a na takim evencie prawie kazdy glowe ta zdobedzie wiec moja prosba to to zeby glowki na evencie nie wypadaly |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
8 gości |