Co myślisz o...? |
1. Fajne
2. Nie stać mnie ![]() 3. Nie piję ![]() 4. Fajny zwierz 5. Nie każdej pasuje ![]() Co myślisz o : 1. Metin2 2. Sexmasterce 3. Pokemonach 4. Tatuowaniu oczu 5. Lodach o smaku Ryby
1. Nie gram w to, nigdy nie grałam
2. Ekhem.. Chyba wiadomo co o niej myślę.. 3. Kiedyś kochałam je oglądać ![]() 4. Fuj, wytatuowane oczy są brzydkie według mnie. 5. Ble... Nigdy bym tego nie zjadła, ohyda ![]() Co myślisz o 1. Mnie 2. Discordzie 3. Kolorze fuksja 4. Evencie hallowenowym na survivalu 5. Kolczyku w języku ![]()
1. Jesteś super osobą według mnie, miłą i pomocną
![]() 2. Discord - super, mi się bardzo podoba ![]() 3. Tak średnio mi się podoba, generalnie nie przepadam za różowym ale fuksja nie jest taka zła. 4. Super pomysł, można coś pozdobywać, jest super urozmaiceniem. ![]() 5. NIENAWIDZĘ KOLCZYKÓW, te w uchu normalne już mogą być... No ale w nosie, na języku itp. są według mnie straszne i na pewno okropnie bolą... Co myślisz o... 1. Emo 2. Zarabianiu przez internet 3. Mundurkach szkolnych 4. Wycinaniu drzew 5. Usuwaniu gimnazjum
1. Nie podoba mi się ten styl. Dziewczyny w tym stylu jeszcze ujdą, ale chłopacy..
2. Zależy w jaki sposób. Jeżeli uczciwie to czemu nie ![]() 3. Kiedyś nosiłam, na szczęście w mojej szkole je usuneli. Po co one? ._. 4. Jestem na nie co do ścinki drzew. 5. Uważam, że lepiej, że je usunęli. Co myślisz o 1. Wirusach internetowych 2. O skyblocku na mw 3. Modzie na ''tumbrl girl'' 4. Soczewkach 5. Horrorach ![]()
1. Nie zbyt fajne są
![]() 2. Znudził się już ale ciekawy jest nawet xx 3. Głupie to ![]() 4. Nie mam zdania ![]() 5. Lubię ![]() Co myślisz o 1. Administracji 2. Lego klockach ![]() 3. Schabowy m 4. Snapchat 5. Walkach psów (organizowanych przez ludzi)
1. Fajna jest :3 bardzo
2. Bywają śmiertelnie niebezpieczne... Szczególnie jak się na nie nadepnie gołą stopą 3. Dawno nie jadłam... ;-; aż mi się go zachciało 4. Nie mam zdania, ale ciekawe filtry (tylko ten piesek mnie dobija ;-; ) 5. Nie powiedziałabym, że to jest w porządku No to, co myślisz o... 1. Jaraniu się rzeczami tylko dlatego, że są markowe 2. Maśle orzechowym ![]() 3. Zadaniu domowym 4. Chookerach/obrożach 5. Tatuażach 私 は マルヴィナ アラ ルビインン です (`・∀・´) 私はこのサーバーが好きです! ̄ω ̄
1. Syf i tyle w temacie, pluje na takie zachowani
2. kocham, uwielbiam, ubóstwiam, zwłaszcza z dżemem 3. W kwestii pracy domowej pozostaję neutralna. Nie twierdzę, że to coś złego, lecz w mojej szkole prace często wykraczają poza zakres materiału, jaki przerabiamy na lekcjach, co jest moim zdaniem bez sensu, bo potem siedzisz nad jednym przedmiotem 2h, a resztę pomijasz 4. Nie-na-wi-dzę 5. A te z kolei kocham, sama bym chciała, ale niewielki, symboliczny, w niewidocznym miejscu. Planuję imiona rodziców Co myślisz o: 1. Hipnozie 2. alkoholu 3. papierosach 4. marihuanie 5. łysych kotach :v ![]()
1.glupie to jest
2.tylko okazyjnie 3.nigdy w życiu nie rozumiem jak można pAlić 4.nie fajne 5.nie ładnie to wygląda ![]() Co myślisz o 1. Youtuberach 2. Kanibalizmie 3. Japońskich teleturniejach 4. Anime 5. Ludziach wyznawajacych inną wiarę
1. Zależy jakich. Niektórych naprawdę nienawidzę, a niektórych często oglądam
![]() 2. Głupota... Dobrze, że jest to zakazane.. 3. Jak patrze na youtube filmy typu ''10 najdziwniejszych japońskich teleturniejów'' to... Po prostu facepalm ![]() 4. Kooocham ![]() 5. Nie mam nic do takich ludzi, każdy ma prawo wyznawać inną wiarę. Co myślisz o... 1. Frytkach 2. Paincie 3. Horrorze ''TO'' 4. Unii Europejskiej 5. O takim samochodzie: ![]() ![]()
1. Lubię je... Jedyna rzecz, jaką lubię w McDonaldzie...
![]() 2. Jest fajny, tylko trochę ograniczony... Pamiętam, jak kiedyś się nim jarałam jaki to on fajny nie jest... ![]() 3. To chyba ten z klaunami... Nienawidzę klaunów, ale horrory lubię, chociaż czasami serio się boję... A potem się boję jeszcze ciemności, bo wydaje mi się że jakiś klaun jest za oknem, czy coś... ;-; 4. Dobrze, że ona jest... Przynajmniej nie ma co chwile wojny. 5. Fajna Audi... Ładna ![]() ![]() Co myślisz o... 1. Atmosferze na MineWorld 2. Sprawdzianach, klasówkach, kartkówkach. 3. GG (Gadu Gadu) 4. O mnie ![]() 5. Rodzeństwie... |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |