unban |
1. Nick w grze : Sandrzej
2. Data ukarania : 23.10.2017 3. Nick osoby karającej : nie wiem 4. Powód bana : Działanie na szkode serwera 5. Dlaczego uważem że powinienem dostać unbana : Otuż pewnego razu sobie gram i nic nierobie oprucz obserwowania, ale nie siedziałem długo bo net nie wyrabiał. Po pewnym czasie ok. 3-5 dni próbuje wbić na serwer i wyświetla mi że dostałem bana za działanie na szkode serwera. Prosze o unbana i thx za rozpatrzenie tej sprawy. ps : sry za błędy ort. jak są bo pisze troche na szybko
Hmm , kolejna osoba która się wszystkiego wypiera? w sumie tym razem nawet chyba nie wie co zrobił , hmmm , tak! to chyba nowość a teraz , napewno są jakieś dowody które świadczą o działaniu na szkodę serwera z twojej strony , BANA NIE DOSTAJE SIĘ ZA NIC.Skoro od 3-5 dni cb nie było to zapewne robiłeś coś przedtem.
Witam serdecznie
Cytat:BANA NIE DOSTAJE SIĘ ZA NICPopieram Adama, i resztę, która tak sądzi. Nie udawaj niewiniątka, bo dobrze wiesz, jak zyskałeś działki na creative. Zrobiłeś zarabiarkę, dzięki której dostawałeś pieniądze na serwerze i w niesprawiedliwy zyskałeś gdzieś ok. 7 działek ( albo więcej ).
Nie zrobiłem zarabiarki tak btw miałem kupionego svipa to nie miałem powodu do kupowania działek a nie było mnie od 3 do 5 dni bo czekałem aż neta mi naprawią bo serwer pokazywał mi ok 15000 pingu więc dlatego bo nawet drzwi nie mogłem otworzyć i musiałem czekać jakieś 10 min aż będe mugł wyjść z domku
Brałeś nieraz niedozwolone itemy i po mimo ostrzeżeń dalej to robiłeś. Nie udawaj teraz niewinnego. Brałeś sobie nieuczciwie bloki struktur i nieuczciwie z nich zarabiałeś. Kupiłeś sobie 7 działek, a dość mało grałeś na serwerze - to też było podejrzane, zarobiłeś to blokami struktur. Gdybyś się chociaż przyznał, a nie udawał niewiniątko...
Jestem za tym, żeby ban pozostał. Edit: A no tak. Zapomniałam dodać. Jeszcze sprawdziłam Twój ekwipunek. Miałeś tam łuk ze wszystkimi enchantami na 100.
Itemki nelegalne ta wziołem kilka razy nie będe ukrywał ale nie brałem bloków struktur a blok barjery jest do skopiowania na spawnie creative. A te siedem działek to tak jak pisałem mam svipa. A tego łuku użułem tylko kilka razy a potem mi napisałaś że to zakazany item i już go w tedy nawet z eq nie wyciągłem.
To ciekawe, skąd się wzięły na Twojej działce te bloki struktur... "Zarabiarka", tak było nawet na tabliczce napisane. Pisałam kilka razy do Was, że to zakazany item... (wcześniej grałeś tam z Qleczką i innymi i gadałeś na discordzie, ogólnie robiliście różne dziwne rzeczy, braliście sobie jakieś buty z szybkością 1000 mimo że to było zakazane i dobrze o tym wiedzieliście).
Niejednokrotnie mimo wielu uwag moderatorów i poleceń usunięcia przedmiotów nie robiłeś tego i nawet, gdy przedmioty te były ci odbierane wyciągałeś nowe.
Bloki, które zostały znalezione na twojej działce nie pochodzą z normalnego źródła. Można je zdobyć tylko instalując zabronione modyfikacje lub wykorzystując dziury w grze. Nie mam zamiaru dalej na to patrzeć, więc pozostaje ci tylko zacząć przestrzegać regulaminu i poleceń członków administracji. Wybór należy do ciebie. Odnośnie działek - masz svipa i posiadasz 10 darmowych działek, więc jest w porządku. Nie widzę również byś swój limit działek powiększał.
Marika ok buty brałem tak samo jak łuk ale co niby szkodziły te buty pozwalały mi sie po prostu szybciej poruszać nie biegałem ludziom po działkach ani nic w wtym stylu a jak chodzi o te zarabiarki to ok przyznaje zrobiłem ale nie używałem i raczej dla beki, nawet nie pamiętam jak je zrobiłem. Ale ok nawet gdybyście mieli mi teraz zkasować wszystko co zrobiłem i miałbym przestrzegać regulaminu to niby jak skoro dalej będe mieć bana.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |