Goodbye :( |
(16-09-2017, 21:13 PM)MiroTcz napisał(a):Nie, po prostu wciągnęły mnie inne gry i chcę teraz na nie czas poświęcić. Ponieważ w wakacje grałem tylko w Minecraft. Bardzo rzadko grałem w inne gry.Cytat:To trzecie to akurat mój brat. A internet mam szybciej niż myślałem jeśli chodzi o to 2 to byłem tyle przed brakiem internetu
Nie grałeś bardzo rzadko w inne gry na wakacje... dość często było widać w co grałeś na Discordzie od rana do wieczora... z czego może 1-2h był to tylko MC.
W momencie kiedy on sam troluje ivona na Discordzie mówisz mi że to nie on korzysta? Czyli jako moderator daje dostęp do swojego konta postronnym osoba?! Super to świadczy o nim.
(17-09-2017, 12:51 PM)Animekowa napisał(a): W momencie kiedy on sam troluje ivona na Discordzie mówisz mi że to nie on korzysta? Czyli jako moderator daje dostęp do swojego konta postronnym osoba?! Super to świadczy o nim. Ja korzystałem z Iwony około po 19 ponieważ wtedy w wakacje najczęściej korzystałem z komputera a mój brat grał do południa i wtedy były wyświetlone inne gry. At tak to minecraft może czasami the sims 4 albo chrome. A tak to minecraft.
Myślę ze można już zamknąć wątek. Ten kto się nie pożegnał ma pecha. Pożegna się innym razem.
W takim razie ja również Cię pożegnam, z tego co widzę sytuacja podobna jak u Damexti, bardzo szkoda no ale cóż. Mam nadzieję że będziesz nas odwiedzał jako gracz na serwerze i powodzenia życzę. Wątek zamykam
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |