Jak opiszesz tą osobę? |
Lubi zabawy na forum oraz lubi tańczyć (x d) Jest sympatyczna (czasem są wyjątki
![]() ![]()
MineWorld'owa to jest Tygrysica,
nie straszna jej żadna psica ( ![]() Wśród graczy budziła strach, lecz teraz odwiedza ich i wchodzi im na gmach. Gdy pozna się ją bliżej, w kategorii przyjaciół jest najwyżej. Blondynką śliczną jest, daje miły gest. Mądra jest zawsze, przyjaźń jeszcze dużo osób z nią zawrze. Koty kocha jak ja, koniec rymu - papa! (Podoba mi się mój wiersz, jestem z niego dumna)
Marika to mądra dziewczyna
Pomimo 11 lat Rozumie prawie cały świat Jest balynka ładna Może i nawet zgrabna Bardzo jest miła Bo wodę piła ( ? ) urodziny wczoraj miała I się śmiała Ogólnie ja lubię I się z nią nie czubie ![]() ![]()
Osoba, która jest aktywna na forum i według mnie w ciągu ok Miesiąca wejdzie na top 10 w Najaktywniejszych graczy (ale to może tylko moje przypuszczenia)
![]()
(Już kiedyś byłam i to prawie na 1 miejscu )
Na imię Wiktor ma I nawet dużo osób go zna Podejrzewam ze jest miły Ale niestety nie jest z Piły ( takie miasto ) ![]() Nick w grze ma natan Ale nie szatan Nawet aktywny jest I w sumie to tyle cześć ![]() ![]()
Rymy widzę ze robicie
Lecz osoba wyżej ćwiczy obficie ![]() Silniejsza jest ode mnie Bo ćwiczy codziennie Mądra jest Wie gdzie leży west ( ![]() ![]() Wychodzimy na dwór często A w galerii ludzi gęsto Koniec rymów już Bo pomysłów mało jak w te lato kałuż ![]() ![]()
Nie jest silny, niskiego wzrostu, czasem miły i czasem pomoże, blondyn z zielono- niebieskimi oczami
![]() ![]()
Dam to jest nasza,
niestraszna jej żadna Natasza (Co ![]() Flirtry psa ze snapa lubi, każdą ogarniętą osobę polubi. Śmieszkować lubi czasem, jest też dobrym graczem. Lubi zwierzęta, duża jest do niej zachęta (jezu tu w ogóle nie miałam pomysłu już). Dzisiaj nie mam weny, kończę ten wiersz, jeny...
Leluch to wampir straszny,
Który swym głosem Cię zastraszy! Pefałpełowiec z niego wielki, Bo ma miecz strasznie miękki! Ładne domy buduje i czasem z tego śmieszkuje! Bardzo lubię Lela Mela bo zadzierać się z nim nie da! ( Wszelkie prawa autorskie są zastrzeżone. By Nightmara.) ![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |