Jak opiszesz tą osobę? |
Mądry i ambitny. Lubi Titanica i samochody, jest mechanikiem ale świetnie nadawałby się też jako poeta, bo robi świetne rymy. Geniusz w farmowych mechanizmach, kombinator, ma kanał na YT który może pomóc takim pierdołom w redstonie jak ja, no i w ogóle przyjacielski, komunikatywny. Serce ma jak jego jedno z imion (pierwsze czy drugie
![]() ![]()
Cóż tu rzec o Twej osobie?
Dziecko szczęścia - powiem Tobie. Nic ponadto tu nie dodam, obca dla mnie Twa uroda, jednak masz zalete która każdego rusza , wielkie serce - dobra dusza. ![]()
Panie drogi, MajsterTurbo
Tworzy rymy, jedzenie daje kurkom. Jego postać jakiś robot. Czy z ogładą, bez ogłady I tak Majster jesteś żwawy.
Ortografii to jest król, nie zaszkodzi mu żaden ból. W PvP jest doskonały, żadne osoby mu jeszcze nie dorównały. Czasami lubi mnie wkurzać, lubi znienacka się wynurzać (teraz to dowaliłam
![]() ![]() ![]()
Jimouri napisał pierwszy post, nikt się tego nie spodziewał wprost. Napracował się bowiem nad nim wiele, nad tym wielkim arcydziełem. Tygrysqa to jest mąż, jad ma groźny jak wąż (?
![]() ![]() (nie pytajcie)
Lubi mi spamować, jak i złych ludzi banować. Arka żoną jest, wystawia cheaterów na test (niemiałampomysłuok). Często książki czyta, na serwerze odpowiada temu, kto pyta.
![]()
Ten ktoś mnie lubi ignorować, a ja muszę przez to na depresję chorować. Jest zła i bez duszy, strzela ludziom w serca z kuszy. Jimouriego już wokół palca owinęła, bez problemu się nim zajęła. Mimo wszystko ma pewnie jakieś słabości, a ktoś jej nimi w końcu porachuje kości (X D). Demon z niej niemały, przez nią dzieci po nocach nie spały, bo się jej okropnie bały, a ja cudem wciąż jestem cały...może jestem na nią wytrzymały lub inne istoty z piekła jej litości nakazały.
Niestety już nie mam weny, ale przy okazji zapraszam Cię na /warp areny. < 3 ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |