Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

odwoływanie bana

i zgadzam się z tobą xkieras bo to w 100% moja wina że nie dopilnowałem żeby nie wchodził mi na konto

Jestem bratem donata i to wszystko co muwil to prawda obejrzalem filmik na youtube i zobaczylem jak zainstalowac xreja i wszedlem mu na konto i troche pokopalem na nim bo nie moglem sie uwolnic z budynku tam gdzie bylem na poczontku jak jusz wiedzialem jak byc u niego bo mi pokazal jak sie wlancza kordynaty to do niego poszlem i wzielem jego kilof kiedy wiedzialem jakie ma chaslo bo patrzalem jak wpisywal chaslo zapisalem je sobie i prosze zeby mu zdjac bana a mi prosze zostawic :{

Po tym poście rzekomego „brata” widać ze kłamiesz, moim zdaniem nie należy się unban

definitywnie kłamie dziwne że "braciszek" prosi o bana dla donuta a sam ma na swojego gdzieś a po 2 tego brata można podrobić emaila kolejnego nie trudno zrobić to jest z 5/10 minut roboty więc praktycznie to co tam jest napisane bardziej przekonuje aby nie dawać ub :/

osobiście myślę że za kłamstwo nie powinieneś dostać unbana jakbyś sie wcześniej przyznał to może by były jakieś szanse a tak sie jeszcze zakopałeś głębiej

wy naprawdę wzieliście to poważnie

Bądź z nami szczery albo w marzeniach pozostanie unban. To jak było hm? Przyznaj się...
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.

właśnie nwm czy to ciągnąć

Twoje wypowiedzi często się ze sobą nie łączom. Miałeś Xray, czy nie. Został użyty na Twoim koncie i czerpałeś z tego korzyści. Do tego próbowałeś się z tego wywinąć (co skończyło się tą plątaniną różnych wersji zdarzeń)

Moim zdaniem po prostu użyłeś XRay, ale nie chcesz się przyznać. Stąd te wszystkie niespójności. Ja cwaniactwa nie toleruje, tym samym nie będzie Unbana.
[Obrazek: Sygn2.png]

Osobiście jestem zdania, że w tym momencie się przyznajesz i ban powinien pozostać Uśmiech
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.

jak mi odpowiesz co było wczoraj i to sam sobie odpowiesz

nie opłaca mi się tego ciągnąć
1

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości