Odwołanie do bana |
Musimy tez dac administracji czas, to nie jest deczyja na 5 sekund w sensie dostaje unbana czy nie,
musza przemyslec to , dokladnie sprawdzic co sie zadzialo, co dostał, co ukrywał itd. wiec prosze nie atakuj administracji BEZ powodu.
MUSMY poczekać. moim zdaniem sprawa nie jest zbyt poważna. miejmy nadzieję że wszystko sie dobrze skończy
Na pewno szczekanie nie pomoże. Daruj sobie takie teksty jak "zenada i wstydź się"
Kplayek nie wyrażaj już swojego zdania w tym temacie. Ku niczemu to nie zamierza, tylko ukaraniu Cię na forum. Administracja tutaj decyduje, a nie gracze. Jedyne co to są brane pod uwagę ich zdania.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Twoja lista kar zawiera kilka poważniejszych spraw, takich jak nękanie i obrażanie ludzi. Nie będę się zagłębiać w twoje intencje bo jedyną osobą która zna prawdę odnośnie twoich zamiarów jesteś ty sam. Jeśli chciałeś się ich pozbyć mogłeś poinformować kogoś z administracji, a nie tepać do bazy do której dostęp mają i inni gracze. Moim zdaniem jednak mógłbyś dostać szanse na wykupienie UB bądź dostać skrócenie ale z utratą jakiejś części majątku. Myślę że było by to odpowiednią karą, bo stracisz wartość tych itemów.
(26-03-2020, 17:29 PM)Kaene napisał(a): Twoja lista kar zawiera kilka poważniejszych spraw, takich jak nękanie i obrażanie ludzi. Nie będę się zagłębiać w twoje intencje bo jedyną osobą która zna prawdę odnośnie twoich zamiarów jesteś ty sam. Jeśli chciałeś się ich pozbyć mogłeś poinformować kogoś z administracji, a nie tepać do bazy do której dostęp mają i inni gracze. Moim zdaniem jednak mógłbyś dostać szanse na wykupienie UB bądź dostać skrócenie ale z utratą jakiejś części majątku. Myślę że było by to odpowiednią karą, bo stracisz wartość tych itemów. Może być i z utratą majątku ale ja tych itemów nie sprzedawałem i tak.
Ban zostanie zmieniony na 30-dniowy, a posiadane pieniądze zostaną pomniejszone o 25%.
Istnieje możliwość skrócenia bana do 14 dni, po dokonaniu zakupu usługi "UnBan". kplayek: 3-dniowy ban za zaprezentowane zachowanie w wątku. Zamykam wątek. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |