Zapowiedziane nieobecności |
Nick: Makkev
Powód: Wyjazd poza miasto Czas nieobecności: Od 28.07 i jakieś 7 dni PS Nieobecność nie obowiązuje forum Mineworld, ale za to obowiązuje Serwer discord Mineworld i serwer Mineworld w Minecraft.
Nick: button
Powód nieobecności: Wyjazd Czas nieobecności: Ok. 10 dni ----------------------------------------------- Nick: dombinik Powód nieobecności: Wyjazd Czas nieobecności: Ok. 10 dni ----------------------------------------------- Nick: kritik Powód nieobecności: Wyjazd Czas nieobecności: Ok. 10 dni
Nick: BartiX99
Powód: Żniwa Czas nieobecności: 31.07.2017-05.08.2017 (Czasem będę grać, ale to rzadko) Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Nick: Slou
Powód: coś w rodzaju wyjazdu Czas nieobecności: 6-14.08.2017 (być może będę wchodzić, jednak jeżeli już, to późno wieczorem/w nocy)
Nick: MilKaHinKa
Powod: nieobecności: przedłużony pobyt w Polsce + brak dostępu do komputera Czas: 08.08-czas nieokreślony
Nick:__LesnyElf__
Powód:wyjazd Czas trwania: Do 12.08.2017 Mój wyjazd jest dla mnie częściowym zaskoczeniem ponieważ miał trwać nieco krócej.Postaram się odrazu po powrocie zrekompensować moją nieobecność.
Nick: Madelaine__
Powód nieobecności: baaaardzo słaby internet. Czas nieobecności: do 1 lub 2 września. Będę obecna na forum, gg, czasami na czacie w grze, choć jedynie przez aplikację. 3majcie się i pamiętajcie, że będę tęsknić |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |