Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie do bana

(07-04-2020, 19:38 PM)Melodiasen napisał(a): Wiesz, z jakiegoś powodu ją tam wybudowałeś, a jeżeli nie do korzystania z niej to z jakiego? Sam fakt, że w zasadzie planowałeś używanie jej myślę, że jest wystarczający do bana.

Moim zdaniem planowanie użycia nie jest równoznaczne z użyciem i tak jeśli jeszcze nie zdążyłem jej użyć to mogło chociaż być ostrzeżenie a nie ban od razu

Czyli jednak planowałeś korzystanie z niej, pewnie wiedziałeś też, że jest to karane - korzystanie z afczarki. Pewnie mimo regulaminu zbudowałeś ją i przez jakiś czas planowałeś korzystanie z niej, jeżeli inaczej to wyglądało, to po co byś miał ją w ogóle budować?
?

(07-04-2020, 19:56 PM)Melodiasen napisał(a): Czyli jednak planowałeś korzystanie z niej, pewnie wiedziałeś też, że jest to karane - korzystanie z afczarki. Pewnie mimo regulaminu zbudowałeś ją i przez jakiś czas planowałeś korzystanie z niej, jeżeli inaczej to wyglądało, to po co byś miał ją w ogóle budować?

Jest zakazane korzystanie z niej a nie samo posiadanie więc nom

Afczarka jest, więc jest i domniemanie, że z niej korzystałeś. Wcale nie musisz pisać prawdy twierdząc, że tylko "planowałeś". Ban się należał.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

(07-04-2020, 21:07 PM)MiroTcz napisał(a): Afczarka jest, więc jest i domniemanie, że z niej korzystałeś. Wcale nie musisz pisać prawdy twierdząc, że tylko "planowałeś". Ban się należał.

Możliwe ale chociaż mógłby być ban na nwm np 1 dzień albo do 3 dni bo na zawsze to troche przesada za samo jej posiadanie bo nie ma żadnego dowodu na to że używałem

Dobra dobra, spokojniej. Miałeś może nie używałeś. Sam napisałeś "...bo nie ma żadnego dowodu na to że użwyałem". Więc ban sie należy bo posiadałeś na wyspie. Nie obchodzi administracje czy z niej używałeś. Po prostu ją miałeś. Według mnie ban na zawsze był słuszny. A to co napisałem na telefonie to też była prawda.

- SuperOski na kompie

Twoje słowo przeciwko tobie nawet jest.
(edit)
- SuperOski na komputerze

Dzień zagłady jest blisko....
1

(07-04-2020, 21:31 PM)Abrahab napisał(a):
(07-04-2020, 21:07 PM)MiroTcz napisał(a): Afczarka jest, więc jest i domniemanie, że z niej korzystałeś. Wcale nie musisz pisać prawdy twierdząc, że tylko "planowałeś". Ban się należał.

Możliwe ale chociaż mógłby być ban na nwm np 1 dzień albo do 3 dni bo na zawsze to troche przesada za samo jej posiadanie bo nie ma żadnego dowodu na to że używałem

Jeden dzień, nawet 3 to lekka przesada za posiadanie afczarki w celu pozyskiwania korzyści.

Ja sie znowu tutaj wyraże. Dostałem od tego gracza priv wiadomość "  Odwal się deb... bo ciebie to nie dotyczy ". Napisałem prawde na ten temat. Mimo że nie używałeś, to ją posiadałeś, i tutaj ban jest słuszny. I od razu informuje Ciebie graczu drogi, nawet jak dostaniesz unbana to afczarki są zabronione i ich nawet nie wolno posiadać na serwerze.
Pozdro

Edit:
Dodaje screenshota tego co on do mnie napisał Uśmiech
https://tiny.pl/7qg3v
- SuperOski na komputerze

Dzień zagłady jest blisko....

Ban zmieniony na 3 dni, zamykam.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości