Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Prośba o odwołanie się od bana

(31-01-2020, 19:20 PM)TheZerter napisał(a):
Cytat:Wyczerpałeś swój limit szans. Prośba odrzucona, zamykam.
 Tak było, nie zmyślam. Nie chciałbym, żeby od tamtej pory liczba szans się zwiększyła.

Decyzję podejmę po wysłuchaniu argumentów możliwie szerokiego grona zwolenników i przeciwników przyznania unbana. Obiektywne wypowiedzi, nieskupiające się wyłącznie na powodzie bana (chyba, że dla kogoś to wystarczy, by wyrazić sprzeciw) albo zawierające cokolwiek poza "nie" lub "tak" są mile widziane.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Bardzo chciałbym dostać ostatnią w tym roku szansę I NIE ŚMIAŁ BYM JEJ ZMARNOWAĆ! JAK BOGA KOCHAM!

Miałeś wiele banów i kar za to samo, a mimo to zapracowałeś na kolejnego bana którego masz teraz. Skoro tamte kary nic nie zmieniły w Twoim zachowaniu i nie było widać poprawy, więc czemu teraz miałoby być inaczej? Jestem na nie.

Patrząc na przyznane Ci szanse, twoje słowa brzmią niezwykle pusto. Jestem skłonny uwierzyć w twoje chęci do zmiany, jak zobaczę zaświadczenie od psychologa lub psychiatry, że jest wszystko z Tobą OK. Na chwilę obecną jest to za duże ryzyko, żeby narażać graczy. Oczywiście na nie

Ja szczerze nie jestem pewien, czy ty tak na poważnie, czy tylko żartujesz. Wręcz spamowałeś skrzynkę na forum kilku administratorom wiadomościami o treści "czy mogę ub" i mimo tak wielu negatywnym odpowiedziom. Nadal próbujesz. Jak inni już wspomnieli, dostałeś drugą szansę, mówiłeś, że już się poprawiłeś i nie powtórzysz swoich błędów i mimo to ją zmarnowałeś. Jestem pewien, że znowu tak będzie. Jestem na: NIE
[Obrazek: Sygn2.png]

Spora liczba osób na serverze to młodzi gracze. Nie jest pewne czy nie będziesz tego już robić. Nikt nie chce narażać graczy na tego typu sytuacje. Jestem na neutral z przewagą na nie.

Wspomniałeś o mnie na końcu (sugerując, że mogę mieć więcej do powiedzenia), nie wiem czym sobie zasłużyłem na taki "zaszczyt", nie przypominam sobie, żebym specjalnie z tobą dyskutował na ten temat.

Osobiście uważam, że danie szansy mogłoby być zbyt nieuzasadnione w tym przypadku. Bywają wyjątki, ale to nie jest kwestia nieznośnego gracza (przykład - toksyczne zachowanie), nie jest to nadużywanie bugów, jakiś x-ray, cokolwiek innego, co można rozwiązać samą karą, ze spokojem i bez przejmowania się pozostałymi szkodami.

Swoim zachowaniem narażasz serwer, a raczej grające tam osoby na swego rodzaju uraz, odstraszenie od gry.

Z tego co zauważyłem (nie chcę mówić za wiele o powodzie) nie byli to odbiorcy, którzy mogliby się poczuć "bezpiecznie", wręcz przeciwnie. Wiedziałeś o tym kim byli Ci odbiorcy, wiedziałeś że to "wrażliwa/narażona" grupa.

Jestem na nie, niestety nie wierzę w nagłą zmianę - wierzę, że co najwyżej mógłbyś nie chcieć dostać bana, ale już miałeś szanse i podkreślam, że to szanse, liczba mnoga.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

1. Nick w grze: Skomilun
2. Data ukarania:27.04.2019 
3. Nick osoby karającej: MiroTcz
4. Powód bana: Regularne Nagabywanie (ignorowanie ostrzeżeń)
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Przyznaje że moje zachowanie było niedopuszczalne i rozumiem powód mojego bana, lecz się zmieniłem.Miałem czas by sobie to wszystko przemyśleć przez te 10 miesięcy,dostałem nauczę i ODPOKUTOWAŁEM JUŻ SWOJE ZŁE CZYNY! Nie robię tego już od roku ani na innym jedynym serwerze na którym gram ani tutaj bym za żadne skarby tego nie śmiał robić,nie śmiał bym już nikogo nagabywać ani nękać na pw a tym bardziej narażać się na kolejne kary więc proszę o ostatnią w tym roku szansę i chciałbym żeby chociaż część osób rzuciła okiem na tą sprawę pozytywnie.Powtarzam ostatni raz.GDYBYM DOSTAŁ KOLEJNĄ SZANSĘ TO ABSOLUTNIE ZA ŻADNE SKARBY ŚWIATA NIE ŚMIAŁ BYM JEJ ZMARNOWAĆ! A JAK TO MAŁO TO PODAM ARGUMENTY!

Kieruje to do użytkownika N_Thinker lub Lelouch

Okej teraz to już widać, że ty po prostu sobie żarty stroisz. Nie widzę dalszego sensu rozpatrywania tego i poprzedniego odwołania.
[Obrazek: Sygn2.png]

Co Ty tworzysz ? Myślisz, że jak stworzysz nowe odwołanie to tamte opinie nie będą już brane pod uwagę ? To tak nie działa. Zrobiłeś już jedno odwołanie i nie rób następnych bo to nic nie zmieni.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości