Odwołanie Bana/Przyznanie się do Błędu |
co to ma do mojej wypowiedzi? dostaniesz ub i znowu zaczniesz spamowac na chacie tekstami ''moge jaila plis'' no tosz to smieszne jest
Co do wypowiedzi tygryska jestem w stu procentach zgodny. Popcorn sprawiał wiele problemów i nie powinien dostać jeszcze jednej szansy.
Lady,jestem cienki w pisaniu, że choć takie coś napisałem,to dla mnie wielkie osiągnięcie,ale wiem,to nie wykrarowywuje tematu.
Ja też mam bana i jest mi smutno... Odbanujcie mnie, proszę Zapłaciłem przecież
Jeżeli próbujesz mnie parodiować to STOP,ale jeżeli jest to wypowiedź w formie żartu to
Dostaniesz unbana i znowu będziesz odstawiał cyrki na serwerze? Już ja Cię znam, swoją drogą, mam nick xRaiona, a nie xRaion, a mój poprzedni nick to Marika07, tak dla jasności.
Mimo wszystko, skrócę Ci karę. Otrzymasz tempbana na miesiąc. Mam nadzieję, że nie będziesz płakał i wyzywał serwer, jak ktoś Cię zabije.
(09-10-2018, 14:33 PM)Popcorn napisał(a): Lady,jestem cienki w pisaniu, że choć takie coś napisałem,to dla mnie wielkie osiągnięcie,ale wiem,to nie wykrarowywuje tematu. To jeśli jesteś cienki w pisaniu i coś takiego jest dla Ciebie wielkim osiągnięciem to radzę Ci poświęcić więcej czasu na naukę języka polskiego bo bez umiejętności wysławiania się w formie pisemnej daleko nie zajedziesz w życiu. Widzę że Mari zgodziła się skrócić Ci karę, możesz być pewny że będę Cię obserwować i jeśli chociaż raz komuś podpadniesz to postaram się osobiście o to żebyś już nigdy nie dostał możliwości zagrania u nas. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |