Złe lub gorsze! |
Skrzywdzić przyjaciela
Zginąć samemu, czy żeby zginął ktoś z Twojej bliskiej rodziny? (np mama, tata, siostra itd)
Zginąć samemu.
Wolisz musieć przejechać małego szczeniaczka na ulicy, czy w ostatniej chwili skręcić i grzmotnąć autem w drzewo (szpital, kalectwo)? ![]()
W ostatniej chwili skręcić i grzmotnąć autem w drzewo.
Nie skrzywdzę zwierząt. Wolałbyś by nie mieć drugiej połowy, czy żyć tylko z 1 kotem? ![]()
Do wyboru "nie mieć drugiej połowy" i "żyć tylko z 1 kotem"...z tego drugiego wynika, że miałbym tylko i wyłącznie kota, czyli to raczej coś gorszego niż pierwsza opcja, gdzie ograniczeniem był jedynie brak drugiej połowy. Chyba coś źle zrozumiałem, może przesadziłem.
![]() Jeśli dobrze zrozumiałem to: żyć bez drugiej połowy. Wolisz dać się postrzelić w obie nogi, czy skoczyć z drugiego piętra na wystające gwoździe z podłogi (bez obuwia). ![]()
Skoczyć na gwoździe (bez ryzyka nie ma zabawy
![]() Wolisz być maszynistą bez umiejętności jazdy i bez znania wszystkich zasad czy być pilotem bez umiejętności latania?
Byc maszynista bez umiejetnosci jazdy.
Wolisz byc w swiecie Harrego Pottera czy w swiecie Star Wars? ![]()
W świecie Harrego Pottera, zdecydowanie!
![]() Wolisz być do końca życia w szkole, czy do końca życia w pracy?
Praca ( no halo, przecież za to jest hajs )
Jako nowy gracz wolałbyś (/wolałabyś) obrabować R0berta z itemów na jego własnym podwórku czy prosić o itemy od MistrzaFlesha ? ![]() ![]()
Przypominam, że to "Złe lub gorsze", a nie "Co wolisz?". Napisałem to, bo zauważyłem wcześniej pytanie na wzór "Co wolisz?".
Wolę obrabować R0berTa na jego własnej działce (brzmi kusząco ![]() Wolisz samodzielnie złapać się za swój palec wskazujący i go złamać, czy stracić swoje jedynki (chodzi o zęby i stracić bezboleśnie)? ![]()
Chyba stracić jedynki (raz się żyje)
Wolisz skoczyć z 9 pietra czy żyć z kimś, kogo nienawidzisz do końca życia? ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |