Jak opiszesz tą osobę? |
Serce waleczne choć niejednokroć w przekorze, tak więc są tacy co mówią o niej jak o potworze. Męstwo i honor przypisać jej musze, bo ta dziewczynka skrywa wojowniczą dusze. Za swoich zawsze postawia sie w potrzebie , nie spocznie więc prędko żaden jej towarzysz w glebie . Zawieść się na niej ciężko jest wielce, ale też nie mówie żebyście wierzyli dokładnie każdej jej przysiędze. Jednak i to trzeba przyznać że kłótni z Karoliną możesz raczej nie wygrać.
W rymach jesteś świetny ^^ Kulturalny, miły i przyjazny, a w automatycznych farmach i sposobach na zarabianie doskonały. Warty jesteś przyjaciół i znajomych.
O Marice podobnie rzec można jak o koteQ choć ta Marika bardziej skłonna jest do psotek. Jednak każdy o niej powie coś miłego, bo zrobiła dla każdego naprawde coś dobrego. I w boju sie zdaje jak i swych przyjaciół na zło nie wydaje. Mała osoba lecz z lwim sercem, pocieszy swoich przyjaciól w udręce.
Jak mogłem tylko tak starałem sie to napisać, skoro i dobre słowo o mnie mogłem tu przeczytać. [ Ale tylko tu zawarłem prawdziwe fragmenty, bowiem fałszem nie sypie za jakieś komplementy] . Tak więc osoby inne zachęcam tu do pisania, ale już nawet niekoniecznie do rymowania.
Świetny Poeta, także miły, oraz sympatyczny. Cóż ja mam więcej opisywać, po prostu jest doskonały.
Chce żeby uczestniczono w jego grze więc pisze tą wiadomość (opisałem samego siebie... :I)
Gracz do tego stopnia zdesperowany że pisze o sobie samym
w wątku "jak opiszesz tą osobę?". Tak więc usunę chwilowo jego trwogę I jakieś słowa o nim tu napisze. I was kochani prosze - przerwijcie tą cisze.
Jak opisać tą dziewczynę? Każdy chyba zna jej imie.
Co tu dużo opowiadać, przecież wiadomo że warto z nią gadać. Szlachetną i miłą jest osobą, nawet dysponuje pewną urodą. To kumpela jest szałowa , jej nie lubisz? Odpadnie ci głowa I ozdobi jej kominek - po każdym wrogu zbiera taki upominek. Dlatego lepiej jej nie drażnić , jednak warto z nią sie przyjaźnić. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |